Home Nieuws Film nieuws Prime Video nieuwe releases – maart 2021

Prime Video nieuwe releases – maart 2021

Dit zijn de releases voor maart bij Prime Video

TRECX
1 maart 2021

TRECX is een absurdistische satirische comedyserie met een frisse, moderne blik. Het geheel is een mengeling van kleinere groep scènes en spannende, filmische sketches – soms gebracht als terugkerende miniseries met sitcom-elementen. Met een gerenommeerde cast, waaronder Michiel Romeyn, Jim Deddes, Arjan Ederveen, Olivia Lonsdale, Herman Koch, Bo Maerten, Ruben van der Meer, Yannick Jozefzoon, Anniek Pheifer, Peter van de Witte, Hannah van Lunteren, Huub Smit, René van ‘t Hof, Valentijn Benard, Ria Valk, Gillis Biesheuvel, Glenn Durfort, Chiron Holwijn, Dim Balsem, René Groothof, Wendell Jaspers, Ton Kas, Nadja Hüpscher, Sigrid ten Napel en Sanne Samina Hanssen.

Coming 2 America
5 maart 2021

In het weelderige en koninklijke land Zamunda maken de pas gekroonde koning Akeem (Eddie Murphy) en zijn vertrouwde vertrouwelinge Semmi (Arsenio Hall) een gloednieuw hilarisch avontuur mee. Een avontuur waarbij zij over de hele wereld reizen, van hun groot Afrikaanse land naar de stad Queens in New York – waar het allemaal begon.Geregisseerd doorCraig Brewer
Gebaseerd op karakters gemaakt door Eddie Murphy
In de hoofdrol Eddie Murphy, Arsenio Hall, Jermaine Fowler, Leslie Jones, Tracy Morgan, KiKi Layne, Shari Headley, with Wesley Snipes and James Earl Jones.

Eddie Murphy stars in COMING 2 AMERICA Photo Courtesy of Amazon Studios

Palm Springs
26 maart 2021

Palm Springs volgt de zorgeloze Nyles (Andy Samberg) en het gereserveerde bruidsmeisje Sarah (Cristin Milioti) die een toevallige ontmoeting hebben op een bruiloft in Palm Springs. Het wordt al snel ingewikkeld als het paar niet in staat is om te ontsnappen aan de locatie, zichzelf of aan elkaar. De sterren in de film zijn Andy Samberg (Nyles), Cristin Milioti (Sarah), J.K. Simmons (Roy), Meredith Hagner (Misty), Camila Mendes (Tala), Tyler Hoechlin (Abe) en Peter Gallagher (Howard).Palm Springs wordt geregisseerd door Max Barbakow en geschreven door Andy Siara. De film werd gefinancierd door Limelight en geproduceerd door Andy Samberg, Akiva Schaffer, Becky Sloviter, Jorma Taccone en Limelight-partners Dylan Sellers en Chris Parker. Gabby Revilla Lugo fungeert als uitvoerend producent

Invincible
26 maart 2021

Invincible is gebaseerd op de Skybound/Image comic met dezelfde naam door Kirkman, Cory Walker, en Ryan Ottley. Een uur durende, volwassen geanimeerde superhelden show die draait om de zeventien-jarige Mark Grayson (Steven Yeun), die net als elke andere jongen van zijn leeftijd is – behalve dat zijn vader de meest krachtige superheld op de planeet is, Omni-Man (J.K. Simmons). Maar als Mark zijn eigen krachten ontwikkelt, ontdekt hij dat zijn vaders nalatenschap misschien niet zo heroïsch is als het lijkt.

PRIME VIDEO CHANNELS

hayu  –  Keeping Up With The Kardashians S20 (Wekelijks, Vrijdag) – 19 maart

ANDERE RELEASES IN MAART
Gemini Man – 1 maart 2021
The Terminal – 1 maart 2021
Schindler’s List – 1 maart 2021
Human Capital – 2 maart 2021
The Dark Knight Rises – 7 maart 2021
Dora and The Lost City of Gold – 8 maart 2021
The King of Staten Island – 11 maart 2021
The High Note – 11 maart 2021
The Matrix Revolutions – 13 maart 2021
Crawl – 15 maart 2021
The Dark Knight – 16 maart 2021
Horizon Line – 18 maart 2021
Playing With Fire – 22 maart 2021
Sonic The Hedgehog – 29 maart 2021

Bron © Amazon

Vorig artikel‘Frummel’ van Staatsloterij & TBWA\NEBOKO wint Ster Gouden Loeki
Volgend artikel[video] Hooverphonic met ‘The Wrong Place’ voor België naar Eurovisie songfestival
Ik ben de eigenaar van Planetzone