Home Nieuws Film nieuws Prime Video kondigt partnership met SkyShowtime aan in een aantal landen

Prime Video kondigt partnership met SkyShowtime aan in een aantal landen

© Sly Showtime

SkyShowtime wordt dit jaar beschikbaar via Prime Video Channels in vier belangrijke Europese markten: Nederland, Polen, Spanje en Zweden. De officiële lanceerdatum voor Nederland wordt binnenkort bekend gemaakt. Prime-leden kunnen zich abonneren op het SkyShowtime kanaal voor €8,99 per maand via hun bestaande Amazon-accounts, met de vrijheid om op elk gewenst moment op te zeggen.

Op Prime Video kunnen kijkers straks genieten van SkyShowtime’s uitgebreide selectie bestaande uit de grootste blockbusters, nieuwe en exclusieve series en lokale originele content. Waaronder alle vijf seizoenen van de wereldwijd populaire serie Yellowstone, en de spin-offs 1883 en 1923, A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (S1-S2), Mayor of Kingstown (S1-S3), Mission: Impossible – Dead Reckoning, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Star Trek: Discovery (S1-5), The Family Stallone (S1-S2), Trolls Band Together en de SkyShowtime Original Series The Envoys (Los Enviados) (S1-S2), The Tattooist of Auschwitz en Veronika.

Julian Monaghan, Director of Channels voor Prime Video in Europa: “We zijn blij dat we ons aanbod voor klanten uit kunnen breiden met de lancering van SkyShowtime op Prime Video in Spanje, Nederland, Polen en Zweden. Het uitgebreide portfolio van SkyShowtime zal een fantastische toevoeging zijn aan onze service, waardoor Prime-leden in deze landen nog meer keuze hebben en wij voortbouwen op onze ambitie om de eerste entertainmentbestemming te worden voor onze klanten.

Monty Sarhan, CEO van SkyShowtime: “We zijn verheugd om samen te werken met Amazon en SkyShowtime beschikbaar te maken via Prime Video. Deze deal stelt ons in staat ons bereik uit te breiden in enkele van onze belangrijkste markten en Amazon-klanten toegang te geven tot onze exclusieve series, blockbuster films en lokale originele content.

Hristina Georgieva, Chief Business Officer van SkyShowtime: “We zijn blij om Prime Video toe te voegen aan het distributienetwerk van SkyShowtime, waardoor onze service nog toegankelijker wordt voor klanten in Nederland, Polen, Spanje en Zweden.” Na de recente lancering in Spanje en Nederland via Amazon Fire, versterken SkyShowtime en Amazon hun bestaande relatie en komen ze klanten tegemoet door nog meer opties te bieden voor het streamen van de service.  SkyShowtime is rechtstreeks beschikbaar voor consumenten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google Chromecast, LG connected TV’s, Samsung Smart TV’s, geselecteerde distributiepartners in zijn markten en via de website www.skyshowtime.com

Bron en foto © Sky Showtime