Home Nieuws Film nieuws Pathe Trakteert Kids: Elke dag een kinderfilm cadeau

Pathe Trakteert Kids: Elke dag een kinderfilm cadeau

Pathé trakteert, in samenwerking met Cinekid, elke dag een kinderfilm op Pathé Thuis. Deze keer is de actie speciaal voor kinderen en hun ouders, nadat dinsdag werd aangekondigd dat zij tot en met 24 januari niet naar school kunnen. Pathé Thuis selecteerde samen met Cinekid veertien films, zoals De Kleine Vampier en Sing Song, die vanaf vandaag elke dag worden getrakteerd via Pathé Thuis.

Een hart onder de riem

Met de actie hopen Pathé, Pathé Thuis en Cinekid kinderen en ouders de komende weken een beetje te steunen door thuisblijven leuker te maken met een film. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “We hopen dat deze mooie actie een klein steentje bijdraagt voor onze bezoekers met kinderen, die met al het thuis lesgeven wel een extraatje hebben verdiend en op deze manier samen met hun kinderen kunnen ontspannen en genieten van de beste kinderfilms.”

Kinderfilms: van Gordon & Paddy tot Antboy

In de komende weken worden er veertien kinderfilms cadeau gedaan, die dagelijks worden aangekondigd via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis. De films zijn geselecteerd samen met Cinekid, die een mix hebben gemaakt van populaire en soms leerzame films.

De drie onderstaande films, publiekslievelingen van het Cinekid festival, komen in ieder geval aan bod. Heleen Rouw, Directeur Cinekid: “Cinekid heeft een mooie selectie kwaliteitsfilms gemaakt voor kinderen en hun ouders om aan het einde van een drukke online school- en werkdag samen weg te dromen. Een veilig en verantwoord aanbod voor iedereen toegankelijk. Fantastisch dat we dit samen met Pathé en Pathé Thuis mogelijk kunnen maken! De drie films – een lieve animatie voor de allerkleinsten, een eigenzinnige en spectaculaire avonturenfilm voor het hele gezin en een tropische tienermusical van eigen bodem – vertegenwoordigen samen de breedte en diversiteit van het jaarlijkse festivalprogramma.”

Gordon & Paddy en de Zaak van de Gestolen Nootjes

De ervaren pad Gordon en de slimme muis Paddy zijn de speurders van het dierenbos en als er problemen zijn schieten ze te hulp.

Antboy

Deense familiefilm waarin de twaalfjarige Pelle door de beet van een mier over superkrachten beschikt.

Sing Song

Jasmine wordt uitgenodigd voor een song-contest in Suriname. Ze vertrekt samen met Stijn, haar gitarist. Niet alleen om te zingen, maar ook om op zoek te gaan naar haar moeder.

In de vorige Pathé Trakteert acties werden in totaal 37 films weggegeven en werden ruim 2 miljoen films gehuurd. De films worden iedere ochtend om 09:00 uur gedeeld via de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis. Kijk voor meer informatie en de films op de Facebook en Instagrampagina van Pathé en de Facebook en Instagrampagina van Pathé Thuis. 

Vorig artikelOntdek de eerste Disney+ trailer van “Flora en de Fantastische Eekhoorn”
Volgend artikelKetnet stipt opnieuw tegen pesten met STIP IT
Ik ben de eigenaar van Planetzone