Home Nieuws Film nieuws Pathé Trakteert: 2 weken lang een film cadeau voor thuis

Pathé Trakteert: 2 weken lang een film cadeau voor thuis

Nu de bioscopen vanwege de aangescherpte maatregelen weer tijdelijk gesloten zijn, trakteert Pathé wederom heel Nederland met Pathé Thuis. Vanaf vandaag krijgen Nederlanders tijdens deze veertien dagen iedere dag een film cadeau die ze thuis kunnen bekijken via de streamingdienst. Het gaat in totaal om 14 films die te zien zijn via Pathé Thuis, waaronder Hotel Mumbai en Booksmart. Zo kunnen filmliefhebbers hun woonkamer omtoveren tot een heuse thuisbioscoop.

In de komende twee weken wordt elke ochtend om 09:00 uur via de social media kanalen van Pathé en Pathé Thuis aangekondigd welke film getrakteerd wordt. De film is alleen die dag beschikbaar om te huren. Pathé maakt ook het ontwerp van de popcornbak beschikbaar, zodat fans nog meer de Pathé-ervaring thuis kunnen creëren. Doron Kurz, Commercieel Directeur Pathé: “Wij zijn blij dat we samen met Pathé Thuis onze bezoekers kunnen blijven voorzien van de beste films. Zo maken we deze periode van sluiting toch net een beetje leuker voor onze bezoekers.”

De actie is een vervolg van de Pathé Trakteert-actie in april, toen de bioscopen ook hun deuren moesten sluiten. Filmliefhebbers maakten massaal gebruik van het aanbod, er werden toen meer dan 1 miljoen films thuis bekeken.

Voor meer informatie kijk op de social kanalen van Pathé en Pathé Thuis op Facebook en Instagram op Facebook en Instagram.

Pathé Thuis is met meer dan 800.000 betaalde gebruikers de grootste streamingdienst van Nederland voor het kijken van alle films die recent in de bioscoop zijn verschenen. De Pathé bioscopen zullen tot en met woensdag 18 november gesloten zijn. 

Bron © Pathé