Home Nieuws Film nieuws Pathé brengt receptenbundel POPPED uit voor National Popcorn Day

Pathé brengt receptenbundel POPPED uit voor National Popcorn Day

© Pathé

Vandaag is het weer zover: National Popcorn Day. En wie popcorn zegt, zegt natuurlijk Pathé! Die twee zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom lanceert de bioscoopketen in samenwerking met JIMMY’s popcorn POPPED: acht unieke recepten voor echte popcorn fans. In de digitale bundel, die hier te downloaden is, delen Pathé liefhebbers en foodies hun verrassende popcornrecepten. Van popcorn muffins tot crunchy popcorn kip en vega popcorn nacho bites, met zowel zoete als ook hartige recepten: voor iedere trek staat er wel een lekkere snack in POPPED!

Het is het derde jaar dat Pathé en JIMMY’s popcorn de handen ineenslaan voor National Popcorn Day, maar niet eerder werd deze dag zo groots gevierd. Niemand minder dan Youtuber en singer/songwriter Teske de Schepper, Pathé reporter en filmexpert Noah Zeeuw, health bloggers Healthy Sisters, Snackspert Eke Bosman, content creator Joey Jaq, kookboekauteur Susan Aretz en chef Desmond Gerritse, hielpen mee aan de ontwikkeling van deze ode aan de ultieme bioscoopsnack. Filmfans kunnen op deze manier alvast thuis in die ‘popcorn state of mind’ komen voordat de bioscopen op korte termijn weer open gaan. 

Naast de recepten en mooie fotografie – waarbij het water je in de mond loopt – bestaat het boek uit korte verhalen vanuit de Pathé liefhebbers en foodies over hun liefde voor film, popcorn en koken. Ook valt er meer over popcorn te leren: naast de nieuwe manieren om popcorn in je maaltijd te verwerken, zijn er leuke wist-je-datjes en games zoals popcorn-pong te vinden. Kortom: een goed gevulde bundel waaruit de veelzijdigheid van popcorn maar weer blijkt. Een musthave voor alle film- en snack liefhebbers! 

Je kunt POPPED hier downloaden. Bij het invullen van een geldig mailadres wordt de bundel digitaal toegestuurd.

Bron en foto © Pathé

Vorig artikel[Video] Garmin introduceert de fēnix 7 serie
Volgend artikelMoord in Vlaanderen: tv-reeks ‘De Kroongetuigen’ nu ook in podcastvorm