Home Nieuws Film nieuws Ontmoet de cast van ‘Mees Kees In De Wolken’ bij Kinepolis Jaarbeurs...

Ontmoet de cast van ‘Mees Kees In De Wolken’ bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Op zondag 15 december komen Mees Kees (Leendert de Ridder), Sep (Tijn Hoetmeer) en Tobias (Imme Gerritsen) uit de nieuwe bioscoopfilm Mees Kees In De Wolken langs bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht. Voorafgaand aan de filmvoorstelling zal Mees Kees-regisseur Martijn Smits een korte masterclass filmmaken geven aan de bezoekende kids en zal er daaropvolgend een Q&A plaatsvinden met Martijn en de cast van Mees Kees In De Wolken.

Om 11.00 uur start het interactieve programma met een korte masterclass filmmaken door Mees Kees-regisseur Martijn Smits. Daarna volgt een Q&A met Martijn en de cast van Mees Kees in de Wolken. Ook is er nog een fotomoment waarbij iedereen met de cast op de foto kan voordat de film begint om 11.45 uur. Kaartjes voor deze filmvoorstelling met cast visit zijn nu te koop

Cast Visits bij Kinepolis
Dit is niet de eerste keer dat Kinepolis een ‘cast visit’ organiseert. Bij o.a. Bon Bini Holland 2, Elvy’s Wereld, Vals en ook de vorige Mees Kees-film (Langs De Lijn) kwam de cast langs bij verschillende Kinepolis-vestigingen om hun fans te ontmoeten en vragen te beantwoorden.

Mees Kees In De Wolken
De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest! Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide danslessen in met Rumba, Tango en Chachacha. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.

Vorig artikelTriple dartsplezier bij RTL in december
Volgend artikelPrime Video; “The Boys” onthult de eerste beelden van seizoen 2