Home Nieuws Film nieuws Ontdek “Wish” van Walt Disney Animation Studios vanaf 3 april op Disney+

Ontdek “Wish” van Walt Disney Animation Studios vanaf 3 april op Disney+

© The Walt Disney Company

Wish“, de originele muzikale komedie van Walt Disney Animation Studios, kan vanaf 3 april gestreamd worden op Disney+. “Wish” neemt het publiek mee naar het magische koninkrijk Rosas waar Asha, een scherpzinnige idealist, een wens doet die zo krachtig is dat hij wordt beantwoord door een kosmische kracht – een kleine bal grenzeloze energie genaamd Star.

In de film, genomineerd voor de Golden Globe®, gaan Asha en Star de confrontatie aan met een geduchte vijand – de heerser van Rosas, Koning Magnifico – om haar gemeenschap te redden. Zo wil ze bewijzen dat er wonderlijke dingen kunnen gebeuren wanneer de wil van één moedig mens zich verbindt met de magie van de sterren. 

Met in de originele versie de stemmen van Academy Award®-winnaar Ariana DeBose als Asha, Chris Pine als Magnifico, en Alan Tudyk als Asha’s favoriete geit, Valentino. De film is geregisseerd door Oscar®-winnaar Chris Buck en Fawn Veerasunthorn en geproduceerd door Peter Del Vecho en Juan Pablo Reyes Lancaster Jones. “Wish” heeft een screenplay geschreven door Jennifer Lee en Allison Moore, originele nummers van Julia Michaels en Benjamin Rice, en een originele score van componist Dave Metzger.

Bron en foto © The Walt Disney Company