Home Nieuws Film nieuws Ontdek de Vlaamse stemmen in de nieuwe animatiefilm Geheim Agent Roekoeloos 😎

Ontdek de Vlaamse stemmen in de nieuwe animatiefilm Geheim Agent Roekoeloos 😎

Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn haast exacte tegenpolen. Lance is vlot, hoffelijk en charmant. Walter 
 niet. Maar wanneer Lance’s leven een onverwachte wending neemt, wordt het onwaarschijnlijke duo gedwongen om samen te werken aan de ultieme missie die een bijna onmogelijke vermomming vereist – eentje die Lance verandert in een moedige, vurige, majestueuze … duif. Walter en Lance moeten ineens als team samenwerken, anders is de hele wereld in gevaar.

Lance Sterling (vertolkt door Jan Van Looveren) is ’s werelds beste spion, loopt over van zelfvertrouwen en werkt altijd alleen. Hij is vlijmscherp, groot, stijlvol gekleed, en straalt coolheid uit. Iedereen weet wie hij is en hij wordt vaak onthaald met applaus van zijn fans. Hij is gewapend met de nieuwste coole spionnengadgets, waaronder zijn scherpe sportieve tweezitter, de Audi RSQ e-tron. Zo zie je maar, Lance en de andere spionnen zijn afhankelijk van de tech-collega’s die achter de schermen deze gadgets ontwerpen voor Het Agentschap.

Een van deze tech-collega’s is de ongemakkelijke maar lieve Walter Beckett (vertolkt door Thomas Van Achteren). Walter is het tegenovergestelde van Lance: klein, schattig, geniaal en meer gekleed voor comfort en gemak dan voor stijl. Walter studeerde af aan MIT toen hij 15 jaar was en heeft een ander standpunt dan Het Agentschap; waar de meeste gadgets verwoestend en dodelijk zijn, ontwerpt hij gadgets die zeer effectief zijn maar niemand pijn doen.


Walter Beckett (Thomas Van Achteren) en Lance Sterling undercover als duif (Jan Van Looveren)

De twee zijn verplicht samen te werken wanneer men ontdekt dat er een dodelijk wapen, de M-9 Assasin, uit het lab is gestolen door slechterik Keller ‘Robohand’ Killian (vertolkt door Dimitri Verhoeven) vermomd als Lance, waardoor het lijkt alsof hij de dief is. Zijn baas, de strenge en veeleisende Joyless (vertolkt door Isabelle Van Hecke), gelooft niet dat Lance zoiets zou doen, maar Interne Zaken-agent Marcy (vertolkt door An Miller) is wantrouwig en wil hem absoluut laten arresteren. Samen met Oog en Oor (vertolkt door Sien Wynants en Sean Dhondt) gaat ze hem achterna.

Nico Sturm, de regisseur, vertolkt ook de stem van slechterik Kimura. Ook Kat Kerkhofs herkennen we in de cast als de stem van Walter’s mama. Daarnaast horen we ook nog de stemmen van Bert Poucke, Finn Van Meel, Jasmine Jaspers, Kobe Van Herwegen, Maja Van HonstĂ©, Reuben De Boel en Thomas Cordie.

Geheim Agent Roekoeloos speelt vanaf 25 december in de bioscopen

hoofdfoto: V.l.n.r.: Oor (Sean Dhondt), Oog (Sien Wynants) en Marcy (An Miller)

En hier de Nederlandse trailer:

Vorig artikelSnelle kondigt grootste soloconcert ooit in AFAS Live aan
Volgend artikelBereik NPO FunX onder jongeren groeit voor vijfde jaar op rij