Home Nieuws Film nieuws Ontdek de nieuwe trailer van ‘Ron’s Gone Wrong’ met ‘Sunshine’ van Lian...

Ontdek de nieuwe trailer van ‘Ron’s Gone Wrong’ met ‘Sunshine’ van Lian Payne!

Ron's Gone Wrong © The Walt Disney Company

De nieuwste trailer vanRon’s Gone Wrong, met de song ‘Sunshine’ van Liam Payne is eindelijk beschikbaar. Ontdek ook meteen de officiële poster van 20th Century Studios en Locksmith Animation’s langverwachte release. Ron’s Gone Wrong, met Zach Galifianakis, Jack Dylan Grazer, Olivia Colman, Ed Helms en Justice Smith komt op 20 oktober in de Belgische zalen.

© The Walt Disney Company

Ron’s Gone Wrong vertelt het verhaal van Barney, een jongen uit de lagere school en zijn nieuwe wandelende, pratende en digitaal geconnecteerde toestel Ron in het decor van het sociale mediatijdperk. Barney, die niet al te makkelijk vriendjes maakt, hoopt dan ook dat de tekst op de doos ‘beste vriend – zo uit de doos waarheid zal worden. De vele hilarische foutjes in zijn nieuwe ‘beste vriend’ doen hen in een heus avontuur belanden waarin jongen en robot de prachtige chaos van ware vriendschap ontdekken.

© The Walt Disney Company


De film is geregisseerd door Sarah Smith en Jean-Philippe Vine met Octavio E. Rodriguez als mede-regisseur. Het scenario is geschreven door Peter Baynham en Sarah Smith. Julie Lockhart en Lara Breay zijn de producenten, met Locksmith chairman Elisabeth Murdoch, Sarah Smith en Peter Baynham als uitvoerend producenten.
 IN DE BIOSCOOP VANAF 20 OKTOBER
#RONSGONEWRONG

Bron en foto’s © The Walt Disney Company