Home Nieuws Film nieuws Ongekend succes voor SINGULARITY bij Kinepolis: extra shows toegevoegd!

Ongekend succes voor SINGULARITY bij Kinepolis: extra shows toegevoegd!

Een week geleden verkochten de 3 bioscoopvoorstellingen van SINGULARITY bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht in slechts een paar minuten uit. Door de grote vraag hebben B2S & Kinepolis besloten om 5 extra shows toe te voegen door heel Nederland. Op 1 augustus om 21:30u zullen er extra voorstellingen te zien zijn bij Kinepolis in de volgende 5 steden: Almere, Breda, Groningen, Enschede en Utrecht (Jaarbeurs).

Première in recordtijd uitverkocht
Op 30 juli vindt de première plaats van SINGULARITY bij Kinepolis Jaarbeurs. Na de voorstelling vindt er een Q&A plaats met B-Front, één van de Heroes of Hard Bass. Deze voorstelling was in een paar minuten uitverkocht en daarom hebben B2S en Kinepolis besloten om 5 extra shows toe te voegen (zonder Q&A).

SINGULARITY
Een baanbrekende visuele ervaring die een nieuw hoofdstuk markeert in de legacy van Hard Bass. Na het verlaten van de GelreDome, begin 2019, bleef er een enorme leegte achter in de Hardstyle scene. Een verkennende missie om nieuwe dimensies te vinden en te veroveren, leidde tot de ontdekking van een wereld die groter is dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden. Een wereld zonder zwaartekracht, zonder grenzen, zonder technische beperkingen. Een dimensie die ver buiten ons fysieke bereik ligt, waar we niet kunnen aanraken, niet kunnen ruiken of proeven. Maar we kunnen onze liefde voor de muziek ontwikkelen als nooit tevoren, samengebracht met visuele oneindigheid. We noemen het: SINGULARITY.

Praktische informatie:

  • Locaties: Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Groningen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Enschede, Kinepolis Jaarbeurs Utrecht
  • Datum: 1 augustus
  • Start voorstelling: 21.30 uur
  • Tickets: reguliere ticketprijs, nu te koop via Kinepolis.nl of de Kinepolis app

Bron © Kinepolis

Vorig artikelNBA® 2K21 stelt standaard voor muziek met zijn In-Game Soundtrack, ontwikkeld in samenwerking met UnitedMasters.
Volgend artikelNetflix kondigt nieuwe miniserie The Witcher: Blood Origin aan