Home Nieuws Film nieuws officiële trailer Laal Singh Chaddha gelanceerd

officiële trailer Laal Singh Chaddha gelanceerd

Paramount Pictures' "Laal Singh Chaddha." © Copyright 2022 Paramount Pictures All Rights Reserved

© Copyright 2022 Paramount Pictures All Rights Reserved

[komedie, drama, familiefilm] Een hartverwarmende film die het levensverhaal vertelt van een gewone man genaamd, ‘Laal Singh Chaddha’, en het concept van de Academy Award®-winnende film Forrest Gump in een nieuw jasje steekt, waarin de moderne geschiedenis en cultuur van India centraal staan. De film brengt Aamir Khan, de ster van het voor een Academy Award® genomineerde Lagaan, samen met Kareena Kapoor Khan, voor een optimistisch verhaal met hart en humor.

We volgen Laal vanaf zijn kindertijd, hoe hij een unieke band met zijn alleenstaande moeder opbouwt en zijn reis van liefde, onschuld en noodlot, waarbij hij de vele uitdagingen van het leven overwint. Terwijl hij de harten verovert van de mensen die hij onderweg tegenkomt, herinnert hij ons eraan dat iedereen een eigen verhaal heeft, zelfs de mensen waar je dat niet van zou verwachten.

De film is op meer dan honderd verschillende locaties in India opgenomen en heeft ook een grote rol voor Mona Singh, die Laal Singh Chaddha’s geliefde moeder speelt. Onder meer de nummers ‘Kahaani’ en ‘Main Ki Karan?’ zijn te horen in LAAL SINGH CHADDHA. De film is geproduceerd door Viacom 18 Studios, Aamir Khan en Kiran Rao, in samenwerking met Paramount Pictures.

LAAL SINGH CHADDHA draait vanaf 18 augustus a.s. alleen in de bioscoop.

#LaalSinghChaddha

Bron en foto © Copyright 2022 Paramount Pictures All Rights Reserved

Vorig artikelTelefacts Zomer brengt het verhaal van chimpansee Lucy en de onbreekbare vriendschap tussen mens en dier
Volgend artikelSBS6 zoekt jong zangtalent voor nieuwe talentenjacht Ministars