Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer van Ferrari gelanceerd

Nieuwe trailer van Ferrari gelanceerd

© The Searchers

The Searchers presenteert met trots de nieuwe trailer van Ferrari. Viervoudig Academy Award-genomineerd regisseur Michael Mann (Heat, Collateral) regisseerde Ferrari met in een sterrencast in de hoofdrollen: Adam Driver (Marriage Story) als Enzo Ferrari, Penélope Cruz (Vanilla Sky, Volver) als Laura Ferrari, Shailene Woodley (Big Little Lies, Dumb Money) als Lina Lardi en Patrick Dempsey (Grey’s Anatomy, Enchanted) in de rol van autocoureur Piero Taruffi. Ferrari is vanaf 25 januari 2024 te zien in de bioscoop. Bekijk de trailer hieronder

Michael Mann schreef het script samen met Troy Kennedy Martin (The Italian Job), gebaseerd op het boek van Brock Yates: Enzo Ferrari – The Man and the Machine. Ferrari is een droomproject voor Mann, waar hij – achter de schermen – al jaren aan werkt. Zelf is hij bovendien een fervent autoverzamelaar, met een voorliefde voor auto’s uit de periode van de film, de jaren ‘60. Het is een vruchtbaar jaar voor Mann. Naast Ferrari werkte Mann dit jaar ook aan de Tokyo Vice-serie en de roman Heat 2, de sequel én prequel van zijn legendarische film Heat uit 1995.

De zomer van 1957 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari (Adam Driver): zijn autobedrijf gaat failliet, het huwelijk met zijn vrouw Laura (Penélope Cruz) gaat niet over een leien dakje en tot overmaat van ramp overlijdt hun zoon Dino. Enzo zet zijn laatste hoop op één wedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Bron en foto © The Searchers