Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer van Candyman gelanceerd

Nieuwe trailer van Candyman gelanceerd

Dare to say his name.

[horror] Oscarwinnaar Jordan Peele (Get Out, Us) presenteert een nieuwe versie van het bloedstollende verhaal van ‘Candyman’. Deze nieuwe thriller met Yahya Abdul-Mateen II (The Trial of the Chicago 7, Us) en Teyonah Parris (If Beale Street Could Talk, The Marvels) in de hoofdrollen, is geregisseerd door Nia DaCosta (Little Woods, The Marvels). 

De bewoners van de achterstandswijk Cabrini Green in Chicago werden decennialang geteisterd door een spookverhaal over een bovennatuurlijke moordenaar met een haak als hand. Hij zou opgeroepen kunnen worden door iedereen die zijn naam vijf keer hardop uit durft te spreken voor de spiegel. Tien jaar nadat de buurt is opgeknapt, verhuizen kunstenaar Anthony McCoy (Yahya Abdul-Mateen II, Watchmen, Us) en zijn vriendin, galerie-directeur Brianna Cartwright (Teyonah Parris, If Beale Street Could Talk, The Photograph), naar een luxueuze nieuwe loft in het onherkenbare hippe Cabrini.

Net nu het slecht gaat met Anthony’s carrière als kunstschilder, leert hij door een toevallige ontmoeting met een oorspronkelijke bewoner van de opgeknapte wijk (Colman Domingo, Euphoria, Assassination Nation) het tragische en gruwelijke ware verhaal achter de Candyman-legende kennen. Anthony begint de duistere details als inspiratie voor zijn schilderijen te gebruiken. Zonder het te weten opent hij hiermee een deur naar een complex verleden, waardoor Anthony tot waanzin gedreven wordt en waarmee een angstaanjagende golf van geweld ontketend wordt.

Universal Pictures en Metro Goldwyn Mayer Pictures presenteren CANDYMAN in samenwerking met BRON Creative, en Jordan Peele en Win Rosenfeld’s Monkeypaw Productions. CANDYMAN is geregisseerd door DaCosta en geproduceerd door Ian Cooper (Us), Rosenfeld en Peele. Het scenario is afkomstig van Peele & Rosenfeld met DaCosta. CANDYMAN is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1992, geschreven door Bernard Rose en gebaseerd op het korte verhaal “The Forbidden” van Clive Barker. David Kern, Aaron L. Gilbert en Jason Cloth zijn uitvoerend producenten.

De regie van deze eigentijdse versie van de cultklassieker is in handen van Nia DaCosta (Little Woods).

Bron en foto’s © 2021 Universal Pictures and MGM Pictures All Rights Reserved

Vorig artikelFC Emmen contracteert Peter van Ooijen
Volgend artikelZondag Fanzone en Fanwalk in Boedapest voor aanvang NL – Tsjechië