Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer Sing 2 gelanceerd

Nieuwe trailer Sing 2 gelanceerd

Vanaf 1 december verschijnt het langverwachte vervolg op de bioscoophit SING van Illumination (Minions, Despicable Me/Verschrikkelijke Ikke). In SING 2 bereiden koala Buster Moon en zijn talentvolle groep dierenartiesten het meest extravagante optreden ooit voor in een wereldstad volop entertainment, glitter en glamour. Er is alleen een probleem: ze moeten ’s werelds grootste rockster (ingesproken door het legendarische muziekicoon Bono, die hiermee zijn eerste stemrol heeft in een animatiefilm) ervan overtuigen om mee te doen aan dit spektakel.

In de originele versie met de stemmen van o.a. Matthew McConaughey, Reese Witherspoon, Scarlett Johansson, Taron Egerton, Tori Kelly, Nick Kroll, Bobby Cannavale, Halsey, Pharrell Williams, Letitia Wright, Eric Andre, Chelsea Peretti en Bono.

 In de Nederlands gesproken versie met de stemmen van o.a. Fedja van Huêt, Birgit Schuurman, Egbert-Jan Weeber, Gordon, Rop Verheijen, Matteo van der Grijn, Do, Holly Mae Brood, Hans Dagelet, Emma Heesters, Giovanca, Frank Lammers, Karin Bloemen, Richard Groenendijk, Ruba Zai en Alain Clark.

SING 2 draait vanaf 1 december a.s. alleen in de bioscoop, in 2D & 3D.
#Sing2

SingFilm.nl

Bron en foto © Universal Pictures

Vorig artikelMeer dan 30 topartiesten zorgen voor de grote apotheose van Rode Neuzen Dag en brengen 10 uur lang live muziek bij Qmusic België
Volgend artikelAmazon Black Friday selectie begint vandaag