Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer Killers Of The Flower Moon gelanceerd

Nieuwe trailer Killers Of The Flower Moon gelanceerd

Killers Of The Flower Moon © Copyright 2023 Paramount Pictures

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van KILLERS OF THE FLOWER MOON, geregisseerd door Martin Scorsese, met o.a. Leonardo DiCaprio, Robert De Niro, Jesse Plemons en Lily Gladstone.

Aan het begin van de 20ste eeuw maakte de vondst van olie de indianen van de Osage Nation plotseling een van de rijkste volken ter wereld. Hun rijkdom trok onmiddellijk witte profiteurs aan, die door manipulatie, afpersing en diefstal de Osage zo veel mogelijk geld afhandig maakten en ze daarna vermoordden. KILLERS OF THE FLOWER MOON is een meeslepende misdaadsaga waarin echte liefde het pad kruist van laaghartig verraad, gebaseerd op een waargebeurd verhaal dat wordt verteld aan de hand van de onwaarschijnlijke romance tussen Ernest Burkhart (Leonardo DiCaprio) en Mollie Kyle (Lily Gladstone).

KILLERS OF THE FLOWER MOON kent tevens rollen voor Robert De Niro en Jesse Plemons en wordt geregisseerd door Oscarwinnaar Martin Scorsese naar een scenario van Eric Roth en Martin Scorsese, gebaseerd op de bestseller van David Grann.
 
KILLERS OF THE FLOWER MOON is een productie van Apple Studios in samenwerking met Imperative Entertainment, Sikelia Productions en Appian Way. Producenten zijn Martin Scorsese, Dan Friedkin, Bradley Thomas en Daniel Lupi, Uitvoerend producenten zijn Leonardo DiCaprio, Rick Yorn, Adam Sommer, Marianne Bower, Lisa Frechette, John Atwood, Shea Kammer en Niels Juul.

KILLERS OF THE FLOWER MOON draait vanaf 19 oktober exclusief in de bioscoop, in samenwerking met Paramount Pictures, en zal daarna wereldwijd beschikbaar zijn op Apple TV+.

#KillersOfTheFlowerMoon

Bron en foto © Copyright 2023 Paramount Pictures