Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer en bekendmaking stemmencast Kung Fu Panda 4

Nieuwe trailer en bekendmaking stemmencast Kung Fu Panda 4

© DreamWorks Animation All Rights Reserved

[familiefilm, animatie] Dit voorjaar keert comedy-icoon Jack Black na bijna tien jaar terug in zijn rol als Po, de onwaarschijnlijke kungfumeester, in een hilarisch, spetterend nieuw deel van DreamWorks Animations populaire actie-comedy-franchise: KUNG FU PANDA 4.

Na drie levensgevaarlijke avonturen waarin hij de grootste schurken ter wereld verslaat met zijn ongekende moed en waanzinnige vechtkunsten, wacht Po, de Drakenkrijger (de voor een Golden Globe genomineerde Jack Black) een nieuwe roeping. Dit keer iets veel rustigers, hij is verkozen tot spiritueel leider van de Vredesvallei.
 
Dat brengt wel wat problemen met zich mee. Ten eerste weet Po net zo veel over spiritueel leiderschap als over diëten. En ten tweede moet hij heel snel een nieuwe Drakenkrijger vinden en trainen voor hij zijn nieuwe positie kan innemen.

(Center) Chameleon (Viola Davis) in Kung Fu Panda 4 directed by Mike Mitchell.


 
Om het nog erger te maken, duikt er ook nog een kwaadaardige, machtige superschurk op, namelijk de Kameleon (Oscar®-winnares Viola Davis), een kleine hagedis die de vorm van elk wezen kan aannemen, groot of klein. En die Kameleon heeft haar kleine kraaloogjes laten vallen op Po’s Staf der Wijsheid, waarmee ze alle grote schurken die Po naar het geestenrijk heeft gestuurd terug zou kunnen halen.

Po moet dus hulp zien te vinden en die vindt hij (soort van) in de vorm van de sluwe, scherpzinnige dief Zhen (Golden Globe-winnares Awkwafina). Zhen is een steppevos die Po nogal tegen zijn vacht instrijkt, maar die onmisbare talenten blijkt te hebben. Om de Vredesvallei te beschermen en uit de reptielenklauwen van de Kameleon te houden, moet dit komische, vreemde duo samenwerken. Gaandeweg ontdekt Po dat helden op de meest onwaarschijnlijke plekken opduiken.

(from left) Zhen (Awkwafina) and Po (Jack Black), in Kung Fu Panda 4 directed by Mike Mitchell.


 
In de film keren de stemmen terug van grote sterren zoals Academy Award®-winnaar Dustin Hoffman als kungfumeester Shifu; James Hong (Everything Everywhere All at Once) als Po’s adoptievader Mr. Ping; de voor een Academy Award® genomineerde Bryan Cranston als Po’s biologische vader Li en de voor een Emmy Award genomineerde Ian McShane als Tai Lung, Shifu’s voormalige leerling en aartsvijand. Oscar®-winnaar Ke Huy Quan (Everything Everywhere All at Once) spreekt de stem in van een nieuw personage, Han, de leider van het Rovershol.
 
KUNG FU PANDA 4 wordt geregisseerd door Mike Mitchell (DreamWorks Animations Trolls, Shrek Forever After) en geproduceerd door Rebecca Huntley (DreamWorks Animations The Bad Guys). De co-regisseur van de film is Stephanie Ma Stine (She-Ra and the Princesses of Power). In 2008 werd Kung Fu Panda, het voor een Academy Award® genomineerde eerste deel, DreamWorks Animations best verdienende originele animatiefilm. Dit was het begin van een franchise die wereldwijd al meer dan 1,8 miljard dollar heeft opgebracht aan bioscoopbezoeken.

Po (Jack Black) in Kung Fu Panda 4 directed by Mike Mitchell.


STEMMENCAST

In KUNG FU PANDA 4 zijn opnieuw de stemmen te horen van Martijn Fischer (Po) en
Rik Felderhof (Shifu). Daarnaast zijn er nieuwe stemrollen voor
Linda Wagenmakers (Zhen), Lucretia van der Vloot (de Kameleon),
Patty Brard (Oma Zwijn), Kwok One (Han) en Phi Nguyen (Vis).

(from left) The Chameleon (Viola Davis), (right) Tai Lung (Ian McShane) in Kung Fu Panda 4 directed by Mike Mitchell.KUNG FU PANDA 4 draait vanaf 15 maart a.s. alleen in de bioscoop.
In 2D, 3D, 4D, Dolby Cinema & ScreenX. In de Nederlandse en originele versie.

Bekijk hieronder de video waarin de stemacteurs van KUNG FU PANDA 4 zichzelf en hun personages introduceren.

#KungFuPanda4

KungFuPandafilm.nl

Bekijk hieronder de nieuwe Nederlands gesproken trailer en de ondertitelde versie van KUNG FU PANDA 4.

Bron en foto © DreamWorks Animation All Rights Reserved

Vorig artikelRafael Nadal en Carlos Alcaraz staan tegenover elkaar tijdens ‘The Netflix Slam’
Volgend artikelProgramma Pinkpop 2024 compleet met toevoeging van o.a. Yungblud, Oliver Heldens, DOOL, Ilse DeLange en 17 andere namen