Home Nieuws Film nieuws Nieuwe trailer De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens gelanceerd

Nieuwe trailer De Gelaarsde Kat 2: De Laatste Wens gelanceerd

© Copyright 2022 DreamWorks Animation LLC All Rights Reserved

Beleef dit jaar elk avontuur alsof het je laatste is.

Bekijk de nieuwe trailer van de vrolijke familiefilm
DE GELAARSDE KAT 2: DE LAATSTE WENS (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH).

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum met de terugkeer van onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde kat.

In de originele versie zullen Antonio Banderas en Salma Hayek terugkeren in de rol van Puss in Boots en Kitty Soft Paws. In de Nederlands gesproken versie worden de stemmen van Gelaarsde Kat en Kitty Poezelpootje opnieuw ingesproken door Jon van Eerd
en Anna Drijver.

Dit jaar keert onze geliefde, melk drinkende, roekeloze, onbevreesde kat terug.

Voor het eerst in ruim tien jaar presenteert DreamWorks Animation weer een nieuw avontuur in het Shrek-universum. De dappere, vogelvrije Gelaarsde Kat komt erachter dat zijn passie voor gevaar en zijn minachting voor veiligheid hun tol hebben geëist. Hoewel hij zelf de tel is kwijtgeraakt, blijkt hij acht van zijn negen levens te hebben verspeeld. Om die levens terug te krijgen begint hij aan zijn grootste avontuur tot nu toe.

De voor een Oscar® genomineerde Antonio Banderas keert terug als de stem van de beruchte Kat die op een legendarische reis door het Zwarte Woud gaat om de mythische Wensster te vinden en zijn verloren levens terug te krijgen. Aangezien hij nog maar één leven heeft, moet hij zijn trots opzij zetten en de hulp inschakelen van zijn voormalige partner en aartsvijand, de innemende Kitty Poezelpootje (de voor een Oscar® genomineerde Salma Hayek).

© Copyright 2022 DreamWorks Animation LLC All Rights ReservedOp hun tocht worden de Gelaarsde Kat en Kitty, tegen beter weten in, bijgestaan door het sjofele, praatgrage, altijd opgewekte mormel Perro (Harvey Guillén, What We Do in the Shadows). De drie helden worden op de hielen gezeten door de misdadigers Goudhaartje (de voor een Oscar® genomineerde Florence Pugh, Black Widow) en de drie beren, “Big” Jack Horner (Emmy-winnaar John Mulaney, Big Mouth) en de angstaanjagende premiejager de Grote Boze Wolf (Wagner Moura, Narcos).

PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH heeft een komische sterrencast, onder wie Oscar®-winnaar Olivia Colman, Ray Winstone (Black Widow), Samson Kayo (Sliced), de voor een Emmy genomineerde Anthony Mendez (Jane the Virgin) en de voor een Tony genomineerde Da’Vine Joy Randolph (Trolls World Tour).

The Last Wish, de lang verwachte opvolger van de voor een Academy Award® genomineerde blockbuster uit 2011, is geregisseerd door Joel Crawford en geproduceerd door Mark Swift, het creatieve team achter DreamWorks Animation’s hit The Croods: A New Age. De uitvoerende producent is oprichter en CEO van Illumination Chris Meledandri.

Het personage van de Gelaarsde Kat werd geïntroduceerd in de voor een Oscar® genomineerde Shrek 2 uit 2004 en was meteen een wereldwijde sensatie. Daarna speelde de Gelaarsde Kat in nog twee Shrek-vervolgen en in zijn eigen film en ook in meerdere video’s en tv-series van DreamWorks Animation. De films van Shrek en De Gelaarsde Kat hebben samen wereldwijd al meer dan 3,5 miljard dollar opgebracht.

DE GELAARSDE KAT 2: DE LAATSTE WENS (PUSS IN BOOTS: THE LAST WISH) 
draait vanaf 9 december a.s. alleen in de bioscoop, in 2D & 3D.


GelaarsdeKat-film.nl / PussInBoots.nl
#DeGelaarsdeKat2 #PussInBoots

Bekijk hieronder de Nederlands gesproken versie en hieronder ook de ondertitelde versie.

Bron en foto © Copyright 2022 DreamWorks Animation LLC All Rights Reserved

Vorig artikelEerste Trailer House Party gelanceerd
Volgend artikel[Video] Eredivisie zwaait WK-gangers uit met kunstwerk op Schiphol