Home Nieuws Film nieuws Nieuw op Disney+ Maart 2021

Nieuw op Disney+ Maart 2021

Disney+ is het vaste adres voor films en series van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star, én exclusieve Disney+ en Star Originals. Deze nieuwsbrief geeft regelmatig updates over aankomende Originals, gloednieuwe afleveringen en de nieuwste blockbusters in BeNeLux.


 Let op, de beschikbaarheid van films en series kan per land verschillen en is onder voorbehoud van wijzigingen. Onderstaande info is correct op het moment van uitgifte.

NIEUW OP STAR OP DISNEY+

BLACK NARCISSUS vanaf 5 maart

Black Narcissus is een FX mini-serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Rumer Godden. Mopu, de Himalaya, 1934. Een afgelegen paleis dat ooit bekend stond als ‘Het Huis der Vrouwen’ herbergt vele duistere geheimen. Wanneer de jonge nonnen van St. Faith er een missie proberen op te starten, doen de spookachtige mysteries verboden verlangens oplaaien die voorbestemd lijken te zijn om een verschrikkelijke tragedie te herhalen. 

THE WALKING DEAD vanaf 5 maart
Seizoen 10C

In deze zes nieuwe afleveringen zien we onze overlevenden die zichzelf proberen te herpakken in de nasleep van de vernietiging die de Whisperers achterlieten. De jaren van strijd laten echter hun stempel achter: trauma’s uit het verleden komen naar boven en ieders kwetsbaarheid wordt blootgelegd. Terwijl ze de staat van de mensheid en die van hun collectieve gemeenschap in twijfel trekken, is het de vraag of ze de innerlijke kracht vinden om vol te houden en hun vriendschappen en de groep intact te houden.

Bekijk elke week een nieuwe aflevering: op maandag op FOX en op vrijdag op Disney+

THE RESIDENT vanaf 5 maart
Seizoen 1-2

The Resident is een krachtige medische dramareeks over de laatste opleidingsjaren van een jonge dokter. De show onthult wat er echt gebeurt, goed én slecht, in ziekenhuizen doorheen de Verenigde Staten.

GODFATHER OF HARLEM vanaf 12 maart
Seizoen 1

Godfather of Harlem laat het verhaal zien van de beruchte onderwereldbaas Bumpy Johnson (Academy Award®- winnaar Forest Whitaker), die in het begin van de jaren 60 terugkeerde na tien jaar gevangenschap en ontdekte dat de wijk waar hij ooit regeerde een puinhoop was geworden.

LOVE IN THE TIME OF CORONA vanaf 12 maart

Deze vierdelige romantische serie werpt een humoristisch en hoopvol licht op de zoektocht naar liefde en verbondenheid in tijden van social distancing. Love in the Time of Corona volgt verschillende verhaallijnen met een ensemble van personages die zich thuis schuilhouden en geeft een frisse kijk op grenzeloze liefde. De serie werd met behulp van speciale technologie vanop afstand gefilmd.

THE KILLING vanaf 12 maart
Seizoen 1-4

The Killing is gebaseerd op de populaire Deense televisieserie Forbrydelsen en gaat over de moord op een meisje in Seattle en het daarop volgende politieonderzoek. The Killing verbindt drie verschillende verhalen rond een moord: over de rechercheurs die de zaak onderzoeken, de familie van het slachtoffer en de verdachten. In de loop van het verhaal wordt duidelijk dat er geen sprake is van ongelukken. Iedereen heeft iets te verbergen en hoewel iedereen denkt het verwerkt te hebben, blijft het verleden terugkomen.

HOMELAND vanaf 19 maart
Seizoen 1-8

Een Amerikaanse soldaat van wie gedacht werd dat hij in Irak was gedood, keert acht jaar na zijn verdwijning terug. Maar als de vreugde van zijn terugkomst is gedoofd, komen er twijfels op of hij echt een Amerikaanse held was, of dat hij deel uitmaakte van een slapende cel die een terroristische aanval plande

QUANTICO vanaf 19 maart
Seizoen 1-3

Een gevarieerde groep rekruten komt aan op de FBI-academie in Quantico om getraind te worden. Zij zijn de beste, slimste en best doorgelichte nieuwelingen, dus niemand verwacht dat één van hen wordt verdacht van het beramen van de grootste aanval op New York sinds 11 september 2001.

FILTHY RICH vanaf 26 maart

Wanneer de rijke CEO van ’s werelds grootste christelijke tv-zender omkomt bij een vliegtuigongeluk, ontdekken zijn vrouw en volwassen kinderen dat hij enkele buitenechtelijke kinderen heeft die blijkbaar ook recht hebben op een stuk erfenis. De matriarch van de familie probeert hen met geld te overhalen om te vertrekken, maar de gloednieuwe erfgenamen hebben daar een ander idee over. Ze blijven in de stad en eisen hun plekje in het familie-imperium op.

CODE BLACK vanaf 26 maart
Seizoen 1-3

Code Black is een bloedstollend medisch drama dat zich afspeelt op de drukste spoedafdeling van de VS. De toestroom van patiënten is soms zo groot dat de artsen en verpleegkundigen die hen moeten behandelen niet over de benodigde middelen beschikken om dat te doen – waardoor een situatie ontstaat die Code Black wordt genoemd. In Center Stage, de afdeling waar de ernstigste gevallen worden behandeld, wordt het leven gemeten in seconden. De heldhaftige dokters en verpleegsters opereren met snelheid en vaardigheid binnen een overweldigd systeem om de massa’s mensen te behandelen die daar vaak zijn voor een van twee redenen: hun laatste uren of een levensreddend mirakel.

THE CATCH vanaf 26 maart
Seizoen 1-2

Alice Vaughan is een gerenommeerde privédetective in L.A. die begint aan een persoonlijke missie tot wraakneming. Waar het ook toe leidt of welke geheimen ze ook zal moeten verbergen, Alice laat zich door niets weerhouden.

5 maart:
Damien – Omen 2 

12 maart:
Gone in 60 seconds
The Beach
The Fly

19 maart:
The Hot Chick
Sideways
Amelia

26 maart:
The Hand That Rocks the Cradle
Raising Arizona

NIEUW OP DISNEY+

THE FALCON AND THE WINTER SOLDIER vanaf 19 maart

In The Falcon and the Winter Soldier van Marvel Studios schitteren Anthony Mackie (als Sam Wilson of The Falcon) en Sebastian Stan (als Bucky Barnes of The Winter Soldier). Dit duo kwam samen in de laatste scènes van Avengers: Endgame. Ze trekken samen op een internationaal avontuur dat hun talenten — en hun geduld — stevig op de proef stelt. 

De zesdelige serie is geregisseerd door Kari Skogland met Malcolm Spellman als hoofdschrijver. Daniel Brühl speelt de rol van Zemo, Emily VanCamp speelt Sharon Carter en Wyatt Russell neemt de rol van John Walker op zich.

RAYA AND THE LAST DRAGON vanaf 5 maart
VIP-toegang
Beschikbaar voor Disney+ abonnees voor €21,99

Walt Disney Animation Studios neemt je met Raya en de Laatste Draak mee op reis naar de fantasiewereld van Kumandra, waar mensen en draken lang geleden in harmonie samenleefden. Maar toen een kwade kracht het land bedreigde offerden de draken zich op om de mensheid te redden. Nu, 500 jaar later, is hetzelfde kwaad teruggekeerd en zal een eenzame krijger, Raya, de legendarische laatste draak moeten opsporen om het verscheurde land en zijn verdeelde volk te herstellen. Tijdens haar reis zal ze echter ontdekken dat er meer nodig is dan een draak om de wereld te redden – er moet ook vertrouwen en teamwork zijn.

THE MIGHTY DUCKS: GAME CHANGERS vanaf 26 maart

De Mighty Ducks in Minnesota zijn vandaag niet meer de underdogs maar een ultra-competitief, sterk jeugdhockeyteam. Wanneer de 12-jarige Evan Morrow (Brady Noon) zonder pardon uit het team wordt gegooid, starten hij en zijn moeder Alex (Lauren Graham) hun eigen team van buitenbeentjes. Het nieuwe team daagt de genadeloze alles-of-niets-cultuur uit die vandaag de norm is binnen de jeugdsport. Met de hulp van Gordon Bombay ontdekken ze opnieuw hoe leuk het is om te spelen uit liefde voor de sport.

Vier Internationale Vrouwendag op Disney+

Laat je op Internationale Vrouwendag, op 8 maart, inspireren door enkele van de sterke vrouwen op Disney+.

-Hidden Figures
-Vaiana
-Brave
-Captain Marvel
-Queen of Katwe
-Mulan
-A Wrinkle In Time

MIRACULOUS WORLD: NEW YORK, UNITED HEROEZ vanaf 5 maart

De klas van Marinette gaat op uitstap naar New York voor de Frans-Amerikaanse vriendschapsweek. De hele klas gaat mee … behalve Adrien, want zijn vader wil niet dat hij gaat.

Voor zijn vertrek vraagt Ladybug aan Cat Noir om over Parijs te waken, maar geeft geen reden voor zijn afwezigheid. Cat Noir neemt de missie heel ernstig … maar wanneer Marinette, als afgevaardigde van de klas, Gabriel overtuigt om Adrien toch met zijn klasgenoten mee te laten gaan, heeft die laatste een probleem. De jongen is namelijk in het geheim ook Cat Noir en hij kan niet tegelijkertijd over Parijs waken én met zijn klas naar New York gaan. Hoe gaat hij dat klaarspelen? Wie let er op Parijs als onze twee helden weg zijn?

Er is een ding dat Ladybug en Cat Noir niet weten: Havikmot heeft ook een reisje gepland! De Frans-Amerikaanse Vriendschapsweek vindt hij wel interessant en het zou best kunnen dat de Amerikaanse superhelden een beetje hulp nodig hebben. Wat is Havikmot van plan in New York?

MARVEL STUDIOS: LEGENDS vanaf 12 maart

In Marvel Studios: Legends passeren alle helden en schurken de revue die je binnenkort kan zien in de langverwachte nieuwe shows. Het is een fantastische voorbode voor de avonturen die Disney+ in 2021 op je loslaat. In deze nieuwe afleveringen ontdekken we meer over Falcon, Winter Soldier, Zemo en Sharon. 

MARVEL STUDIOS ASSEMBLED – ASSEMBLED: THE MAKING OF WANDAVISION vanaf 12 maart

Stap mee achter de schermen met Elizabeth Olsen, Paul Bettany en het creatieve team van WandaVision. Ontdek hoe de productie inspiratie haalde uit klassieke sitcoms voor dit verrassende concept. Kijk mee hoe de crew de filmmethodes uit de beginjaren van de televisie nauwkeurig wist na te bootsen. Ervaar de unieke uitdagingen van het opnemen van een volledig aflevering voor een live studiopubliek. Leer geweldige nieuwkomers binnen het MCU kennen, zoals Teyonah Parris en Kathryn Hahn, en ook terugkerende favorieten zoals Kat Dennings en Randall Park. Assembled: The Making of WandaVision geeft je een allesomvattende blik op Marvel Studios’ eerste – en misschien wel meest ongewone – streamingserie

OWN THE ROOM vanaf 12 maart

Own The Room volgt vijf studenten uit alle hoeken van de wereld terwijl ze met hun bedrijfsplannen naar Macau in China reizen voor de Global Student Entrepreneur Awards. Santosh komt uit een klein landbouwdorpje in Nepal, Alondra werkt aan de kassa van de bakkerij van haar familie in Puerto Rico, Henry is een programmeerwonder uit Nairobi, Jason is een marketingtovenaar uit Griekenland; en Daniela, een immigrant die de crisis in Venezuela ontvlucht, gooit zich in de chemische industrie vanuit haar lab aan New York University.

In deze hartverwarmende film overwint elk van de vijf hoopvolle ondernemers enorme obstakels – van orkanen tot armoede en burgerlijke onrust. Terwijl ze hun land vertegenwoordigen als beste student-ondernemers, is de internationale finale hun kans op wereldwijde aandacht. Met de felbegeerde hoofdprijs van $100.000 kunnen ze hun innovatieve bedrijfsideeën werkelijkheid laten worden en de wereld veranderen.

INSIDE PIXAR vanaf 26 maart
Nieuwe afleveringen

Een documentairereeks met persoonlijke en filmverhalen die een blik werpen op de mensen, het artistieke en de cultuur van Pixar Animation Studios.

Bron © Disney

Vorig artikel[video] Hooverphonic met ‘The Wrong Place’ voor België naar Eurovisie songfestival
Volgend artikelPrime Video geeft eerste beelden vrij van The Legend of Sergio Ramos