Home Nieuws Film nieuws Netflix onthult trailer Black Mirror S6 – “The details are so awful,...

Netflix onthult trailer Black Mirror S6 – “The details are so awful, it’s irresistible!”

© Netflix

Netflix deelt nieuwe beelden van het langverwachte zesde seizoen van de duistere en satirische serie Black Mirror, gecreëerd door Charlie Brooker.  Het belooft nog onvoorspelbaarder, verrassender en meer grensverleggend te worden dan ooit tevoren. Black Mirror seizoen 6 bestaat uit vijf afleveringen en is vanaf 15 juni exclusief beschikbaar op Netflix.

Over de afleveringen: 


AFLEVERING 1: JOAN IS AWFUL
Een vrouw is verbijsterd wanneer ze ontdekt dat een wereldwijd streamingplatform een dramaserie lanceert dat gebaseerd is op haar leven en waarin ze wordt vertolkt door Hollywoodster Salma Hayek.

AFLEVERING 2: LOCH HENRY

Een jong stel reist af naar een rustig Schots stadje om te beginnen aan een serieuze natuurfilm, maar wordt afgeleid door een spannend lokaal verhaal dat verband houdt met schokkende gebeurtenissen uit het verleden.

AFLEVERING 3: BEYOND THE SEA

In een alternatief 1969 worstelen twee mannen tijdens een gevaarlijke high-tech missie met de gevolgen van een onvoorstelbare tragedie.

© NetflixAFLEVERING 4: MAZEY DAY
Een onzekere beroemdheid wordt belaagd door paparazzi terwijl ze probeert om te gaan met de nasleep van een hit-and-run incident. 

AFLEVERING 5: DEMON 79Noord-Engeland, 1979. Een verlegen verkoopassistent krijgt te horen dat ze vreselijke daden moet plegen om een ramp te voorkomen

Cast: Aaron Paul, Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Salma Hayek Pinault, Samuel Blenkin en Zazie Beetz 
Creator en schrijver: Charlie Brooker
Uitvoerende producenten: Charlie Brooker, Jessica Rhoades, Annabel Jones en Bisha K. Ali
Productiemaatschappij: Broke & Bones
Licentie via: Banijay Rights

Het zesde seizoen van Black Mirror is vanaf 15 juni exclusief te zien op Netflix

Bron en foto © Netflix