Home Nieuws Film nieuws Nederlandse stemmencast Trolls Wereldtour bekend

Nederlandse stemmencast Trolls Wereldtour bekend

De Nederlandse stemmencast van de nieuwe animatiefilm TROLLS WERELDTOUR is bekend. Sharon Doorson en Buddy Vedder spreken de stemmen in van hoofdpersonages Poppy en Knoest (in de originele versie de stemmen van Anna Kendrick en Justin Timberlake) die wonen in het land van de popmuziektrollen waar Poppy de koningin is. Birgit Schuurman is te horen als hard-rock royalty Koningin Barb die andere soorten muziek wil uitroeien zodat er alleen nog maar rockmuziek bestaat. Carlo Boszhard en Vajèn van den Bosch  spreken de stemmen in van countrytrollen Hickory en Delta Dawn. Défano Holwijn is te horen als Prince D van de funktrollen, DJ Hardwell als Koning Trollex van de techno-trollen en Emma Heesters als lid van de klassieke muziektrollen genaamd Flierefluitje. Daarnaast spreekt Murth Mossel de stem in van de pasgeboren hip-hoptroll Mini Diamond, Berget Lewis is te horen als Sheila B, Sarah Nauta als Satijn en Julia Nauta als Chanelle.

TROLLS WERELDTOUR / TROLLS WORLD TOUR draait vanaf 22 april in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie. In 2D en 3D.

Queen Barb (Rachel Bloom) in DreamWorks Animation’s Trolls World Tour, directed by Walt Dohrn.

TROLLS WERELDTOUR / TROLLS WORLD TOUR is het vervolg op de familiefilm Trolls van DreamWorks Animation (Shrek, Madagascar, Kung-Fu Panda). In een vrolijk en kleurrijk avontuur dat hen verder brengt dan ooit tevoren doen Poppy (Sharon Doorson / Anna Kendrick) en Knoest (Buddy Vedder / Justin Timberlake) een grote ontdekking. Ze maken deel uit van zes verschillende Trollenstammen met zeer uiteenlopende muziekstijlen: Funk, Country, Techno, Klassiek, Pop en Rock. Hun wereld staat op het punt een stuk groter maar vooral ook luider en muzikaler te worden.

In de Nederlands gesproken versie met o.a. Sharon Doorson (Poppy), Buddy Vedder (Knoest), Birgit Schuurman (Koningin Barb), Carlo Boszhard (Hickory), Vajèn van den Bosch (Delta Dawn), Défano Holwijn (Prince D), DJ Hardwell (Koning Trollex), Murth Mossel (Mini Diamond), Berget Lewis (Sheila B), Emma Heesters (Flierefluitje), Sarah Nauta (Satijn) en Julia Nauta (Chanelle).

In de originele versie met de stemmen van o.a.: Anna Kendrick, Justin Timberlake, J Balvin, Rachel Bloom, Flula Borg, Kelly Clarkson, James Corden, Ester Dean, Jamie Dornan, Gustavo Dudamel, Ron Funches, Caroline Hjelt, Aino Jawo, Kunal Nayyar, Ozzy Osbourne, Anderson .Paak, Anthony Ramos, Sam Rockwell, Betsy Sodaro, Karan Soni, Kenan Thompson, Charlyne Yi, George Clinton en Mary J. Blige