Home Nieuws Film nieuws Marvel Studios “Guardians of the Galaxy Vol 3.” trailer gelanceerd

Marvel Studios “Guardians of the Galaxy Vol 3.” trailer gelanceerd

© Marvel studios / The Walt Disney company

De eerste trailer voor “Guardians of the Galaxy Vol. 3” is voor het eerst vertoond op CCXP22 (Comic-Con Experience 2022 in São Paulo in Brazilië. Kevin Feige (directeur van Marvel Studios) en Zoe Saldana (Gamora in Guardians of the Galaxy) lieten de enthousiaste aanwezige fans de eerste beelden zien van de film.

In Marvel Studios “Guardians of the Galaxy Vol. 3” zien onze geliefde buitenbeentjes er anders uit dan we gewend zijn.

Peter Quill is nog steeds aan het bijkomen na het verlies van Gamora, maar hij moet zijn team om zich heen verzamelen om zowel het universum als iemand van zijn eigen team te verdedigen. Als deze missie niet succesvol wordt afgerond, zou dat mogelijk kunnen leiden tot het einde van de Guardians zoals we die kennen.

James Gunn is de schrijver en regisseur van “Guardians of the Galaxy Vol. 3”. In de film schitteren sterren als Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Karen Gillan, Pom Klementieff, Vin Diesel (als Groot), Bradley Cooper (als Rocket), Sean Gunn, Chukwudi Iwuji, Will Poulter en Maria Bakalova. Kevin Feige is de producent van de film. Uitvoerend producenten zijn Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Nikolas Korda, Simon Hatt en Sara Smith.

“Guardians of the Galaxy Vol. 3” is vanaf 3 mei 2023 te zien in de Nederlandse bioscopen.

Bron en foto © Marvel studios / The Walt Disney company

Vorig artikel[ Video] Realitycompetitieserie Tough as Nails vanaf 9 januari bij Veronica en Prime Video
Volgend artikelNeed For Speed™ Unbound is nu verkrijgbaar