Home Nieuws Film nieuws Last Christmas Première in New York

Last Christmas Première in New York

Gisteravond vond de feestelijke Amerikaanse première van LAST CHRISTMAS plaats in New York. Regisseur Paul Feig en Emilia Clarke, Henry Golding, Michelle Yeoh en Emma Thompson waren hierbij aanwezig. 

Emilia Clarke (HBO’s Game of Thrones), Henry Golding (A Simple Favor, Crazy Rich Asians), Michelle Yeoh (Crazy Rich Asians) en Emma Thompson (Bridget Jones’s Baby, Love Actually) spelen de hoofdrollen in LAST CHRISTMAS, een romantische comedy geïnspireerd door de muziek van George Michael. De film is geregisseerd door Paul Feig (A Simple Favor, Spy, Bridesmaids). Het scenario is geschreven door Emma Thompson en Bryony Kimmings.



De jonge, losbandige en soms wat humeurige Kate (Emilia Clarke) is niet tevreden over haar leven. Niet alleen vanwege de zware periode die ze heeft doorstaan, maar ook door  het irritante gerinkel van de belletjes aan haar schoenen – zij werkt namelijk als elf in een kerstwinkel die het hele jaar door open is. Tom (Henry Golding) lijkt te mooi om waar te zijn als hij haar leven binnen komt lopen en hij door de muur die Kate om zich heen gebouwd heeft heen lijkt te breken. Terwijl Londen zich klaarmaakt voor de mooiste tijd van het jaar, lijkt niks goed te gaan voor deze twee, maar soms moet je gewoon naar je hart luisteren… en een beetje ‘faith’ hebben.


De muziek van George Michael is prominent aanwezig in LAST CHRISTMAS, waaronder natuurlijk ook de bitterzoete kerstklassieker waar de film haar naam aan ontleent. Daarnaast zal in deze film een nummer van deze legendarische artiest te horen zijn die nog nooit eerder uitgebracht is. George Michael heeft gedurende zijn succesvolle carrière meer dan 115 miljoen albums verkocht en tal van hits gescoord.

De film is geproduceerd door BAFTA winnaar David Livingstone (Calamity Films), Emma Thompson, door Paul Feig en Jessie Henderson (namens Feigco Entertainment) en Sarah Bradshaw als uitvoerend producent.


LAST CHRISTMAS draait vanaf 7 november in de bioscoop. 

https://www.planetzone.nl/last-christmas-7-november/
Vorig artikelSuper Monkey Ball: Banana Blitz HD is nu verkrijgbaar!
Volgend artikel8 talenten én Niels Destadsbader in eerste studioshow van Belgium’s Got Talent