Home Nieuws Film nieuws Kinepolis tijdens feestdagen

Kinepolis tijdens feestdagen

In de kerstvakantie draaien er zoveel topfilms; het kan niet anders dan dat je een filmuitje bovenaan je lijstje hebt staan. Beleef de beste filmtijd van het jaar bij Kinepolis met de nieuwste films en krijg ook nog eens korting op je volgende bezoek in 2020!

Er is voor ieder wat wils tijdens de kerstvakantie bij Kinepolis! Gezinnen kunnen hun hart ophalen met Frozen 2, Mees Kees In De Wolken, Spionnengeheimen en Buurman & Buurman Experimenteren Er Op Los. Geniet romantisch samen in de Cosy Seats van Last Christmas of ga op avontuur met Jumanji: The Next Level. En de langverwachte afsluiter van de Skywalker Saga, Star Wars: The Rise Of Skywalker draait bij Kinepolis in 2D, 3D, Laser ULTRA én MX4D waarbij je de film écht beleefd.
Tickets voor in de kerstvakantie zijn nu te koop


Meer informatie over alle films die in de kerstvakantie te zien zijn, vind je op kinepolis.nl/feestdagen. Zeker weten dat je in die drukbezochte periode jouw favoriete film kunt zien? Boek dan nu vast je tickets! De filmagenda t/m 26 december (Tweede Kerstdag) staat nu online. Voor latere data verschijnt het programma en de ticketverkoop in de loop van de kerstvakantie online.


ComeBack in 2020
Iedereen die in de kerstvakantie bij Kinepolis naar de film gaat, krijgt een leuk extraatje: na je filmbezoek ontvang je een kortingscode waarmee je na de vakantie voor maar €8,- nóg een keer naar de film kunt! Check de actievoorwaarden op de website.