Home Nieuws Film nieuws Kinepolis lanceert ter ere van de heropening van haar bioscopen op 5...

Kinepolis lanceert ter ere van de heropening van haar bioscopen op 5 juni een nieuw concept: Kinepolis Privé

Bioscopen mogen vanaf 5 juni weer hun deuren openen voor bezoekers, dat heeft demissionair premier Rutte vrijdagvond in een persconferentie aangekondigd. Kinepolis heeft direct de ticketverkoop gestart voor alle voorstellingen t/m 16 juni en introduceert met Kinepolis Privé een geheel nieuw concept voor een exclusieve filmbeleving samen met je vrienden, familie of collega’s. 

Kinepolis Privé
Nieuw bij Kinepolis is de optie voor het privé afhuren van een bioscoopzaal met een maximum van 10 personen voor een vaste prijs van € 199,-. De bezoeker kiest uit het actuele filmaanbod van Kinepolis, en kan vanaf 2 weken tot 48 uur van te voren een zaal boeken. 

Maatregelen 
Uiteraard staat de veiligheid van de bezoekers en medewerkers voorop en neemt Kinepolis diverse maatregelen in lijn met de richtlijnen vanuit het RIVM. Kinepolis verwelkomt 50 personen per zaal, voorstellingen zullen meer verspreid zijn over de dag, alle betalingen vinden contactloos plaats en er wordt op toegezien dat alles vaker en extra goed wordt schoongemaakt. Hoe precies om te gaan met alle maatregelen zal op diverse uitingen in de Kinepolis bioscopen terug te vinden zijn. 

Deze films zullen er te zien zijn
Vanaf 5 juni zal Kinepolis verschillende films vertonen die voor de sluiting ook al in de bioscoop draaiden, maar die bezoekers wellicht nog niet gezien hebben. Films zoals Bon Bini: Judeska in da House en K3 Dans van de Farao. Ook zullen er nieuwe films te zien zijn, waaronder de langverwachte film De Slag om de Schelde.

Tickets zijn te koop via www.kinepolis.nl of via de Kinepolis app. 

Meer informatie over KinePrivé en de maatregelen.

Bron en foto © Kinepolis

Vorig artikel[Review] Panic
Volgend artikel183 miljoen kijkers voor Eurovisie Songfestival