Home Nieuws Film nieuws Kijk 9 Star Wars-films op het grote doek tijdens de Star Wars-marathon...

Kijk 9 Star Wars-films op het grote doek tijdens de Star Wars-marathon bij Kinepolis

© Kinepolis

Op vrijdag 3 mei organiseren Kinepolis Jaarbeurs Utrecht en Kinepolis Enschede een mega Star Wars-marathon. Tijdens dit event worden 9 Star Wars-films achter elkaar vertoond. Een bijzondere ervaring voor de echte fans en een unieke kans, want nooit eerder was het in Nederland mogelijk om alle 9 delen achter elkaar op het grote doek te bekijken. De marathon wordt in Utrecht en Enschede exclusief bij Kinepolis georganiseerd en er zijn beperkt aantal stoelen beschikbaar. Een kaartje voor de marathon kost €75,- en de ticketverkoop start op vrijdag 29 maart om 17.00 uur.

Beleving
De marathon start op vrijdag 3 mei om 11.00 uur en naar verwachting zal de laatste film op zaterdag 4 mei rond 12.00 uur zijn afgelopen. Aan het einde van de rit wacht er een leuk aandenken op alle fans die de marathon volbrengen. Daarnaast zal de bioscoop worden aangekleed in thema en maakt iedereen die een ticket aanschaft voor de Star Wars-marathon bij Kinepolis kans op een Star Wars LEGO set.

Do. Or do not. There is no try.
Het kijken van 9 films achter elkaar in de bioscoop is niet alleen een unieke ervaring, het is ook een uitdaging. Dé ultieme challenge voor de die-hard Star Wars-fan. Daarom kan de bezoeker zijn ticket upgraden met een mooie food deal. Daarin zit een ‘overlevingspakket’, een late night snack en een ontbijtbox op zaterdagochtend.  De marathon start op vrijdag 3 mei om 11.00 uur en naar verwachting zal de laatste film op zaterdag 4 mei rond 12.00 uur zijn afgelopen.

Programma
Onderstaand een overzicht van de films die onderdeel uitmaken van de marathon. De films worden zonder ondertiteling vertoond.

  • Episode IV: A New Hope
  • Episode V: The Empire Strikes Back
  • Episode VI: Return of the Jedi
  • Episode I: The Phantom Menace
  • Episode II: Attack of the Clones
  • Episode III: Revenge of the Sith
  • Episode VII: The Force Awakens
  • Episode VIII: The Last Jedi
  • Episode IX: The Rise of Skywalker

Jubileum The Phantom Menace
Naast de marathon zal Kinepolis ook het jubileum vieren van Star Wars: Episode I: The Phantom Menace. Deze film bestaat 25 jaar en zal daarom terug keren naar de bioscoop. Op 3, 5, 6 en 7 mei is de film beperkt te zien bij meerdere Kinepolis locaties. Ook deze ticketverkoop zal op 29 maart starten. 

Op de hoogte blijven van de start van de ticketverkoop? Check dan www.kinepolis.nl/starwars. Hier zal alle info over de marathon en ticketverkoop worden toegevoegd.

Bron en foto: © Kinepolis