Home Nieuws Film nieuws Jumanji: the Next Level nr. 1 film in Amerika en Nederland

Jumanji: the Next Level nr. 1 film in Amerika en Nederland

JUMANJI: THE NEXT LEVEL is afgelopen weekend in première gegaan in Amerika en is op nr. 1 geopend met een opbrengst van meer dan $60 miljoen. 
JUMANJI: THE NEXT LEVEL is al twee weken de nummer 1 film van Nederland. De film heeft met bijna 240.000 bezoekers gezorgd voor een opbrengst van ruim €2,6 miljoen. Een op de vijf Nederlandse bioscoopbezoekers koos dit weekend voor JUMANJI: THE NEXT LEVEL.

Dwayne Johnson and Kevin Hart

Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart, Karen Gillan en Nick Jonas zijn terug in JUMANJI: THE NEXT LEVEL, maar het spel is veranderd. Als de groep naar Jumanji terugkeert om één van hun vrienden te redden, ontdekken ze dat niets is zoals ze het hadden verwacht. Om te ontsnappen uit het meest onheilspellende spel ter wereld moeten de spelers gevaren trotseren in diverse gebieden, van dorre woestijnen tot aan besneeuwde bergen. Met nieuwe rollen voor o.a. Awkwafina, Danny Glover en Danny DeVito. JUMANJI: THE NEXT LEVEL draait nu in de bioscoop, ook in 3D, IMAX 3D, Dolby Cinema, 4DX, Screen X en MX4D 

Vorig artikelBelgië vs Nederland in nieuw seizoen Expeditie Robinson op Vier en RTL
Volgend artikelInschrijving Cruyff Legacy 14K Run 2020 geopend