Home Nieuws Film nieuws Joker vanaf nu te zien bij Prime Video

Joker vanaf nu te zien bij Prime Video

Het meesterwerk uit het jaar 2019 bekijk je vanaf 5 juni op Prime Video. Joker is een Amerikaanse misdaadfilm, een donker drama van regisseur Todd Phillips (Road Trip, The Hangover). Het drama speelt zich af in Gotham City in de jaren 80. Een clown met de naam Arthur Fleck voelt zich uitgekotst en verstoten door de maatschappij. Geleidelijk aan wordt hij krankzinnig en ontpopt hij zich van vriendelijke, vrolijke clown tot schurk. Beter bekend als ‘Joker’. Arthur Fleck is iemand die kickt op haat en het creëren van chaos. En chaos is wat je kunt verwachten, de ene na de andere gebeurtenis zorgt ervoor dat je je geen seconde verveelt tijdens het kijken naar deze film.

De hoofdrollen in Joker worden vertolkt door Joaquin Phoenix, Robert De Niro, Zazie Beetz, Frances Conroy en Brett Cullen.

Prime Video biedt klanten in Nederland een groot assortiment aan populaire films en televisieseries, inclusief Amazon Original tv-series, de nieuwste films, lokale Nederlandse titels, kids TV, klassieke boxsets en filmreeksen… Allemaal voor een Prime lidmaatschap van €2,99 per maand zonder extra kosten.

Joker is onlosmakend verbonden met een aantal andere films die te zien zijn op Amazon Prime Video. Namelijk ‘The Dark Knight’, ‘Dark Knight Rises’ en ‘Batman v Superman: Dawn Justice’. Geniet van al deze helden en schurken en laat je meeslepen in hun verhaal. Welke kant kies jij?

THE DARK KNIGHT (2008)

Met behulp van Lt. Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent stelt Batman zich één doel; de georganiseerde misdaad in Gotham voor eens en voor altijd uit uitroeien. Batman neemt het in dit deel op tegen Joker, gespeeld door Heath Ledger. The Dark Knight, van regisseur Christopher Nolan, is gebaseerd op het personage Batman. De film is het tweede deel in de Batman-trilogie. De hoofdrollen worden gespeeld door Christian Bale, Michael Caine, Heath Ledger, Gary Oldman, Aaron Eckhart, Maggie Gyllenhaal en Morgan Freeman.

THE DARK KNIGHT RISES (2012)

Acht jaar geleden, dacht men dat hij schuldig was voor de dood van de officier van Justitie Harvey Dent. Nadat dit bekend werd, verdwijnt de in diskrediet geraakte Batman op een mysterieuze manier. The Dark Knight Rises is wederom een Amerikaanse film van regisseur Christopher Nolan, gebaseerd op het personage Batman en is het laatste deel in de Batman-trilogie. Sterren Christian Bale (Bruce Wayne/Batman), Michael Caine (Alfred Pennyworth), Morgan Freeman (Lucius Fox) en Gary Oldman (James Gordon) spelen weer mee in het derde en laatste deel van deze reeks.

HUREN OF KOPEN

BATMAN V SUPERMAN: DAWN OF JUSTICE (2016)

Batman v Superman: Dawn of Justice is een Amerikaanse actie-sciencefictionfilm van regisseur Zack Snyder. Superhelden Batman en Superman krijgen hun eerste gezamenlijke optreden op het grote scherm. 
De hoofdrollen worden vertolkt door Henry Cavill als Batman, Ben Affleck als Superman, Amy adams als Lois Lane, Gal Gadot als Wonder Woman en Jesse Eisenberg als Lex Luthor.

Bron © Warner Bros / Amazon

Vorig artikelVanuit huis op reis met 3 op reis podcast en audio-ervaring droomreis
Volgend artikelPoly introduceert Room Solutions voor Microsoft Teams Rooms voor slimme, eenvoudige en consistente samenwerking