Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer The Conjuring: The Devil Made Me Do It gelanceerd

[Horror] Eerste trailer The Conjuring: The Devil Made Me Do It gelanceerd

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” vertelt een huiveringwekkend verhaal vol verschrikkingen, moord en een onbekend kwaad dat zelfs Ed en Lorraine Warren, ervaren onderzoekers van het paranormale, geschokt heeft. Het is een van de meest sensationele zaken uit hun carrière. De strijd om de ziel van een jonge jongen dwingt ze om tot het uiterste te gaan en leidt er uiteindelijk toe dat voor het eerst in de Amerikaanse geschiedenis een moordverdachte beweert door de duivel bezeten te zijn geweest.

Patrick Wilson en Vera Farmiga keren terug als Ed en Lorraine Warren onder de regie van Michael Chaves. In de film zien we ook Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook en Julian Hilliard.

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” werd geproduceerd door James Wan en Peter Safran, die samen aan alle films uit het “Conjuring” Universe hebben gewerkt. Chaves (“The Curse of La Llorona”) heeft de film geregisseerd naar een scenario van David Leslie Johnson-McGoldrick (“The Conjuring 2”, “Aquaman”) en een verhaal van James Wan en David Leslie Johnson-McGoldrick. De uitvoerend producenten waren Richard Brener, Dave Neustadter, Victoria Palmeri, Michael Clear, Judson Scott en Michelle Morrissey.

Achter de schermen werden diverse mensen die gewerkt hebben aan het “Conjuring” Universe  herenigd, waaronder director of photography Michael Burgess, production designer Jennifer Spence, kostuumontwerpster Leah Butler, componist Joseph Bishara, “The Curse of La Llorona”-editor Peter Gvozdas en editor Christian Wagner (“Furious 7”).

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” is de zevende film in het “Conjuring” Universe, de grootste horrorfranchise in de filmgeschiedenis die wereldwijd meer dan 1,8 miljard dollar heeft opgebracht. Het omvat naast de eerste twee “Conjuring”-films ook “Annabelle”, “Annabelle: Creation”, “The Nun” en “Annabelle Comes Home”.

New Line Cinema presenteert een Atomic Monster en Peter Safran productie. De film wordt wereldwijd gedistribueerd door Warner Bros. Pictures.

  • Releasedatum: 10 juni 2021
  • Genre: Horror
  • Regisseur: Michael Chaves
  • Cast: Patrick Wilson, Vera Farmiga, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook en Julian Hilliard
  • Lengte film: N.n.b.
  • Kijkwijzer: N.n.b.
  • URL: www.warnerbros.nl

Hashtag: #TheConjuring

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” is vanaf 10 juni 2021 in de Nederlandse bioscoop te zien.

Bron en foto © 2021 Warner Bros. Pictures. All rights reserved.