Home Nieuws Film nieuws Grootste Ladies Night ooit bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Grootste Ladies Night ooit bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht

Gisteravond vond de grootste Ladies Night ooit bij Kinepolis Jaarbeurs Utrecht plaats. De film Onze Jongens In Miami werd vertoond in zeven zalen tegelijk. Meer dan 2000 vrouwen deden mee aan verschillende activiteiten, waarvan de leukste voor veel bezoekers het bezoek van de cast aan alle zeven zalen was.

Jim Bakkum (Jorrit), Juvat Westendorp (Thijs), Malik Mohammed (Boris), Eva van de Wijdeven (Lola) en Matheu Hinzen (Gijs) waren allemaal aanwezig tijdens deze uitverkochte Ladies Night. De bezoekers van Kinepolis kregen anekdotes te horen en konden al hun vragen stellen aan de cast.

Bezoekers konden shoppen bij de standhouders, een workshop paaldansen volgen, genieten van de schaars geklede mannen die rondliepen én leuke prijzen winnen, zoals een reis naar Miami. Bij de fotobooth konden de dames met hun vriendinnen op de foto. Verder was er een hapje en een drankje, gratis Lindt chocolade en een goedgevulde goodiebag om mee naar huis te nemen. De Ladies Night van Kinepolis vond zoals altijd tegelijkertijd plaats in meerdere vestigingen, maar alleen in de flagship vestiging Kinepolis Jaarbeurs Utrecht kwam de cast langs, wat het extra speciaal maakte