Home Film nieuws Films NL Vernieuwde IMAX tijdens Avengers: Infinity War

Vernieuwde IMAX tijdens Avengers: Infinity War

Op woensdagnacht 25 april 2018 om 00:00 uur lanceert Pathé Amsterdam Arena haar vernieuwde IMAX-zaal met de Marvel-film Avengers: Infinity War. Dit is de allereerste vertoning voor het grote publiek. En tevens de eerste kans voor bezoekers om Avengers: Infinity War te zien. De Marvel Cinematic Universe brengt na 10 jaar de ultieme, meest gevreesde confrontatie allertijden naar het scherm. Een film die uitstekend tot haar recht komt in deze vernieuwde zaal met een indrukwekkende bioscoopbeleving in beeld, geluid en comfort.

IMAX

Het nieuwe IMAX-scherm in Pathé Amsterdam Arena heeft een oppervlakte van maar liefst 19,7 bij 9,7 meter. De comfortabele stoelen hebben een opstelling in tribunevorm, zodat je altijd zo recht mogelijk voor het scherm zit. Daarbij zijn de stoelen 62 cm breed en beschikken deze over 20 cm extra beenruimte. Het plafond en de wanden zijn vernieuwd voor een optimale akoestiek. De klimaatbeheersing heeft een upgrade gekregen en er is een nieuw verlichtingsplan gerealiseerd bij de traptreden, aan de wand en in het plafond. De IMAX-zaal is zowel inzetbaar voor 3D als reguliere IMAX-producties.

Marvel Studios’ AVENGERS: INFINITY WAR..Falcon (Anthony Mackie) flying over Wakanda battlefield..Photo: Film Frame..©Marvel Studios 2018

Avengers: Infinity War

Tien jaar nadat de eerste film van het Marvel Cinematic Universe werd uitgebracht, komt de spanning tot een hoogtepunt in de grootste confrontatie aller tijden in Marvel’s Avengers: Infinity War. Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

in: 3D, IMAX, Dolby Cinema, Dolby Atmos, 4DX

Bron: DIsney & Pathé

Vorig artikelCoen & Sander tijdelijke inwoners GTST
Volgend artikelJohnny English maakt er weer een potje van!