Home Nieuws Film nieuws Nope | Nummer één geopend in de Verenigde Staten

Nope | Nummer één geopend in de Verenigde Staten

© Universal Pictures

© Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserved

Jordan Peele’s NOPE is in de Verendigde Staten op nummer één geopend met een opbrengst van maar liefst $ 44 miljoen. De film heeft hiermee het hoogste openingsweekend voor een originele film sinds Jordan Peele’s ‘Us‘, die meer dan drie jaar geleden is uitgebracht. Lees hier meer over de geweldige resultaten in de Verenigde Staten.

Zondag 24 juli jl. vond de première plaats van NOPE in Rome, in aanwezigheid van castleden Daniel Kaluuya en Keke Palmer. Daarnaast was singer-songwriter Corey Hart aanwezig. De nieuwe Jean Jacket Mix van zijn nummer “Sunglasses at Night” staat op het nieuwe album van NOPE, inclusief muziek van Dionne Warwick, Jodie Foster, Exuma en The Lost Generation. De soundtrack van NOPE door Michael Abel is vrijdag 22 juli jl. gereleased. Het album is hier te beluisteren.

De film herenigt Jordan Peele met Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die wordt vergezeld door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en Steven Yeun (Minari, Okja) als bewoners in een eenzame bergkloof in Californië die getuigen van een griezelige en huiveringwekkende ontdekking.

Keke Palmer in Nope, written and directed by Jordan Peele. © Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserved

Oscar®-winnaar Jordan Peele heeft het moderne horrorgenre op zijn kop gezet met Get Out en daarna Us. Nu geeft hij een nieuwe draai aan de zomerfilm met zijn meest recente popnachtmerrie: het grootse horroravontuur Nope
 
In de film werkt Peele weer samen met Oscar®-winnaar Daniel Kaluuya (Get Out, Judas and the Black Messiah), die bijgestaan wordt door Keke Palmer (Hustlers, Alice) en de voor een Oscar® genomineerde Steven Yeun (Minari, Okja). Zij spelen de inwoners van een klein gehucht in het binnenland van Californië die een mysterieuze en angstaanjagende ontdekking doen. 
 
NOPE, waarin ook Michael Wincott (Hitchcock, Westworld) en Brandon Perea (The OA, American Insurrection) te zien zijn, is geschreven en geregisseerd door Jordan Peele en geproduceerd door Ian Cooper (Us, Candyman) en Jordan Peele voor Monkeypaw Productions. De film wordt wereldwijd uitgebracht door Universal Pictures.

Bekijk de nieuwe featurettes, waarin onder andere filmregisseur Jordan Peele een kijkje geeft achter de schermen van NOPE.

Bekijk hier de A Cinematic Event featurette.
Bekijk hier de OJ en EM featurette

NOPE draait vanaf 18 augustus a.s. alleen in de bioscoop, ook in IMAX.
Vanaf 11 augustus gelimiteerde voorpremières.

NopeFilm.nl
#NopeMovie

Bron en foto © Copyright 2022 Universal Pictures All Rights Reserved

Vorig artikelBon Bini Holland 3 behaalt 250.000 bezoekers
Volgend artikel[Video] KPN verbindt Go!Gaming met glasvezel voor beste game-ervaring
Ik ben de eigenaar van Planetzone