Home Film nieuws Films NL Ant-Man Marathon bij Kinepolis

Ant-Man Marathon bij Kinepolis

Kort na de mega-filmhits Black Panther en Avengers: Infinity War kunnen Marvel-liefhebbers zich deze maand opnieuw verheugen op een Marvel-release: vanaf 18 juli maken Ant-Man and The Wasp de bioscopen onveilig. Speciaal voor iedereen die ook de eerste film (nog eens) wil zien, organiseert Kinepolis op zaterdag 21 juli de Ant-Man Marathon.

Met Ant-Man and The Wasp brengt het Marvel Cinematic Universe een gloednieuw hoofdstuk vol helden met het verbluffende vermogen om te verkleinen en vergroten. Superheld Ant-Man krijgt samen met zijn nieuwe partner-in-crime The Wasp bij Kinepolis het ultieme podium: in een bioscoopzaal met het beste beeld en geluid beleef je dit opwindende filmavontuur optimaal.

Dubbele portie Ant-Man
Op zaterdag 21 juli krijg je bij de Kinepolis Marathon ook nog eens de unieke kans om de eerste film Ant-Man en de nieuwe titel Ant-Man and The Wasp achter elkaar in de bioscoop te zien. Kom langs en geniet volop van de spectaculaire avonturen van Marvels kleinste én grootste superheld!

Alle info:

  • Ant-Man Marathon
  • zaterdag 21 juli
  • 16:00 uur
  • Tickets €14,00
  • In Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Dordrecht, Emmen, Enschede, Groningen, Hoofddorp (CineMeerse), Rotterdam (Cinerama), Schagen (CineMagnus), Utrecht (Jaarbeurs) en Zoetermeer.
Vorig artikelFoto’s WK 2018 Belgie – Engeland Plantinkaai Antwerpen 28 juni 2018
Volgend artikelFoto’s WK 2018 België – Japan Platinkaai Antwerpen 2 juli