Home Nieuws Film nieuws Filmpremieres week 32 + WIN!

Filmpremieres week 32 + WIN!

Ryan Reynolds as Guy in 20th Century Studios’ FREE GUY. Courtesy of 20th Century Studios. © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Met deze week Stormwind in zwaar weer en Free Guy waar we bioscoopkaarten voor kan winnen!

Stormwind – in zwaar weer

©2019 Sam Film GmbH / Constantin Film Verleih/ photo: Bernd Spauke

Een hevige zomerstorm drijft een rondreizend paardencircus naar Kaltenbach. Ari, die zich inmiddels goed op de manege heeft gevestigd, wordt op magische wijze aangetrokken door de fascinerende wereld van het kunstrijden en wil met de hulp van circusjongen Carlo en Stormwind een oud showpaard helpen. Maar wanneer de fanatieke showregisseur Yiri hun roekeloze plan ontdekt, komt Stormwind in gevaar.Op het laatste moment komt Mika te hulp, want alleen door hun krachten te bundelen kunnen Mika en Ari hun geliefde Stormwind redden…

Utkarsh Ambudkar as Mouser and Joe Keery as Keys in 20th Century Studios’ FREE GUY. Photo by Alan Markfield. © 2020 Twentieth Century Fox Film Corporation. All Rights Reserved.

Free Guy

In Free Guy, de nieuwe epische avonturen-komedie van Twentieth Century Studios, ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame. Hij besluit de held van zijn eigen verhaal te worden.. een verhaal waar hij zelf de regie over heeft. Nu hij zich in een wereld bevindt zonder grenzen, is hij vastberaden om op zijn eigen manier de wereld te redden.. voor het te laat is. In de film spelen onder andere Ryan Reynolds, Jodie Comer, Lil Rel Howery, Joe Keery, Utkarsh Ambudkar en Taika Waititi. Free Guy is geregisseerd door Shawn Levy.

https://www.planetzone.nl/winacties/win-free-guy-bioscoopkaarten/