Home Nieuws Film nieuws Fans vieren release laatste seizoen Game of Thrones met spectaculaire quiz in...

Fans vieren release laatste seizoen Game of Thrones met spectaculaire quiz in Grotten van Han!

Afgelopen weekend zat de Wapenzaal van de Grotten van Han afgeladen vol met diehard fans en kenners van succesreeks Game of Thrones. Om de home entertainment release van het achtste en laatste seizoen en daarmee het einde van de serie te vieren pakten Warner Home Video en de Grotten van Han uit met een spectaculaire Game of Thrones quiz, recht in het hart van de grotten!

150 meter onder de grond, in een van de grootste grottencomplexen van Europa en omgeven door stalagtieten en impressionante rotsformaties, konden de aanwezigen hun kennis over een van de televisiefenomenen van de afgelopen jaren testen. Talloze namen, locaties en beruchte scènes uit George R.R. Martin’s universum passeerden de revue, goed voor twee uur quizplezier

Presentator van dienst was comedian en fan van het eerste uur William Boeva. Elk teamlid van de eerste tien ploegen kon een leuke prijs mee naar huis nemen. De overwinning was voor het team ‘We Drink and We Know Things’.

Nadien kon men plaats nemen op de IJzeren Troon of op de foto gaan met een van de aanwezige White Walkers. Ook de enige echte Night King tekende present!

Game of Thrones seizoen 8 en S1-S8,
vanaf 3 december beschikbaar op Blu-ray™ en DVD