Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer van Clifford De Grote Rode Hond gelanceerd

Eerste trailer van Clifford De Grote Rode Hond gelanceerd

Darby Camp and Jack Whitehall star in CLIFFORD THE BIG RED DOG from Paramount Pictures. Photo Credit: Courtesy Paramount Pictures.

Vanaf 22 december a.s. is de kleurrijke familiefilm CLIFFORD THE BIG RED DOG / CLIFFORD DE GROTE RODE HOND te zien in de bioscoop.


In deze live action/animatiefilm beleeft de tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) spannende avonturen met haar grote hond Clifford, die ze gekregen heeft van een magische dierenbeschermer (John Cleese).

De tiener Emily Elizabeth (Darby Camp) ontmoet een magische dierenbeschermer (John Cleese) die haar een kleine, rode puppy geeft. Ze had nooit verwacht dat ze wakker zou worden met een gigantische hond van wel drie meter in haar kleine appartementje in New York. Haar alleenstaande moeder (Sienna Guillory) is de stad uit voor werk waardoor Emily en haar leuke maar impulsieve oom Casey (Jack Whitehall) samen op een spannend avontuur gaan in de grote stad.

CLIFFORD DE GROTE RODE HOND is gebaseerd op het geliefde personage uit de Clifford boekenserie van Norman Bridwell uitgegeven door Scholastic.
Clifford laat zien dat er op de wereld voor iedereen plek is.

CLIFFORD DE GROTE RODE HOND draait vanaf 22 december a.s.
in de bioscoop, in de originele en Nederlands gesproken versie.

#CliffordFilm

Bron en foto © Paramount Pictures

Vorig artikel[video] Adele is terug met ‘Easy On Me’. Nieuw album ‘30’ op 19 november
Volgend artikel[video] Live optreden stemacteur Stefania tijdens Cinekid
Ik ben de eigenaar van Planetzone