Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer nieuwe blumhouse film The Black Phone gelanceerd

Eerste trailer nieuwe blumhouse film The Black Phone gelanceerd

The Black Phone © Universal Pictures

[horror, thriller] Vanaf 3 februari 2022 draait de nieuwe horror/thriller THE BLACK PHONE in de bioscoop.
In deze film van regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange) wordt de dertienjarige jongen Finney Shaw (debutant Mason Thames) ontvoerd door een gewelddadige moordenaar (Ethan Hawke).

Regisseur Scott Derrickson (Doctor Strange) keert terug naar het horrorgenre en werkt voor zijn nieuwe film wederom samen met productiebedrijf Blumhouse (Get Out en Split).

The Black Phone poster © Universal PicturesFinney Shaw, een slimme maar verlegen jongen van dertien, wordt ontvoerd door een sadistische moordenaar die hem opsluit in een geluidsdichte kelder. Om hulp schreeuwen heeft dus weinig zin, maar als een kapotte telefoon aan de muur ineens rinkelt, ontdekt Finney dat hij de stemmen van eerdere slachtoffers van de moordenaar kan horen. Zij zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat wat hen is overkomen Finney bespaard blijft.

De hoofrolspelers zijn Ethan Hawke, in de meest angstaanjagende rol van zijn carrière, en Mason Thames, voor wie het zijn eerste filmrol is.
THE BLACK PHONE is geproduceerd, geregisseerd en mede geschreven door Scott Derrickson, de schrijver en regisseur van Sinister, The Exorcism of Emily Rose en Marvel’s Doctor Strange.

Het scenario van Derrickson en C. Robert Cargill (Doctor Strange, Sinister-franchise) is gebaseerd op het onderscheiden korte verhaal van Joe Hill uit zijn bestseller 20th Century Ghosts. De film van Universal en Blumhouse is geproduceerd door Derrickson en Cargills productiebedrijf Crooked Highway. Jason Blum, Scott Derrickson en C. Robert Cargill zijn de producenten van de film, met Ryan Turek en Christopher H. Warner als uitvoerende producenten.

Bron en foto © Universal pictures

Vorig artikelOp Coronatest.nl meteen besmetting doorgeven via CoronaMelder
Volgend artikel[Review] Kena: Bridge of Spirits – een interactieve Pixar-film