Home Nieuws Film nieuws Eerste trailer Mary me met Jennifer Lopez gelanceerd

Eerste trailer Mary me met Jennifer Lopez gelanceerd

© Universal Pictures

Bekijk hieronder de eerste trailer van MARRY ME met Jennifer Lopez, Owen Wilson en Maluma in de hoofdrol.

De romantische comedy MARRY ME is een moderne love story over beroemdheid, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.

De romantische comedy MARRY ME is een moderne love story over beroemdheid, het huwelijk en social media. Met nieuwe nummers van Jennifer Lopez (Hustlers) en Latin music-ster Maluma, die zijn filmdebuut maakt in deze film.  

Zangeres en superster Kat Valdez (Jennifer Lopez) en de aantrekkelijke rising star Bastian (Maluma) zijn het meest sexy celebrity couple ter wereld. Terwijl hun hit-song “Marry Me” steeds hoger klimt in de hitlijsten staan ze op het punt om te trouwen tijdens een concert in aanwezigheid van hun fans dat ook gelivestreamd zal worden. Charlie Gilbert (Owen Wilson) is een gescheiden wiskundeleraar die door zijn dochter Lou (Chloe Coleman, Big Little Lies) en zijn beste vriendin (Sarah Silverman) wordt meegesleept naar dit concert. Wanneer Kat enkele seconden voor de ceremonie er achterkomt dat Bastian is vreemdgegaan met haar assistent, dreigt ze in te storten op het podium en valt haar flinterdunne leventje uit elkaar voor de ogen van miljoenen fans. Maar dan krijgt ze oogcontact met iemand uit het publiek.

(from left) Parker (Sarah Silverman), Lou (Chloe Coleman) and Charlie Gilbert (Owen Wilson) in Marry Me, directed by Kat Coiro. © Universal Pictures

Als datgene waar je bekend mee bent je teleurstelt, dan is misschien het onbekende wel de oplossing, en dus maakt Kat de impulsieve beslissing om met Charlie te trouwen. Wat begint als een ondoordachte en spontane reactie verandert in een onverwachte, maar tevens gecompliceerde romance. Is het mogelijk voor twee mensen uit compleet verschillende werelden om een plek te vinden waar ze zich beiden thuisvoelen?

MARRY ME is geregisseerd door Kat Coiro (It’s Always Sunny in Philadelphia, Dead to Me) naar een scenario van John Rogers (The Librarians), Tami Sagher (30 Rock) en Harper Dill (The Mick) en is gebaseerd op de graphic novel van Bobby Crosby. De film is geproduceerd door Elaine Goldsmith-Thomas (Hustlers, Maid in Manhattan), Jennifer Lopez, Benny Medina (Hustlers, The Fresh Prince of Bel-Air) en John Rogers. Uitvoerend producenten zijn Alex Brown, Willie Mercer, Pamela Thur en J.B. Roberts.


MARRY ME draait vanaf 10 februari a.s. alleen in de bioscoop.


#MarryMeMovie
#MarryMeFilm

MarryMeFilm.nl

Bron en foto © Universal Pictures

Vorig artikelAnouk op Malieveld op 11 juni
Volgend artikelBlack van Pearl Jam nieuwe nummer 1 in Radio Veronica Top 1000 Allertijden