Home Nieuws Film nieuws Disney+ deelt laatste trailer voor aankomende Star Wars Serie “Andor”

Disney+ deelt laatste trailer voor aankomende Star Wars Serie “Andor”

© The Walt Disney Company

In een gevaarlijk tijdperk betreedt Cassian Andor een pad dat van hem een rebellenheld zal maken.

Disney+ is verheugd om de spannende, laatste “Andor”-trailer te delen die vandaag debuteerde op D23 Expo tijdens de Lucasfilm Hall D23-presentatie.

‘Andor’, een spionagethriller van Lucasfilm, gefilmd in twee seizoenen van 12 afleveringen, speelt zich vijf jaar voor de gebeurtenissen van ‘Rogue One: A Star Wars Story’ af. Het tijdperk in “Andor” is gevuld met gevaar, bedrog en intriges waarin Cassian het pad zal inslaan dat voorbestemd is om hem in een rebellenheld te veranderen. “Andor” presenteert Star Wars vanuit een ander perspectief, gericht op gewone mensen wiens leven wordt beïnvloed door het rijk. De beslissingen die ze nemen hebben echte gevolgen, en de inzet voor hen – en de melkweg – kan niet hoger zijn.

In de serie spelen Diego Luna, Genevieve O’Reilly, Stellan Skarsgård, Forest Whitaker, Adria Arjona, Denise Gough, Kyle Soller, Fiona Shaw en Faye Marsay. Toby Haynes, Susanna White en Benjamin Caron regisseren specifieke afleveringen, en Kathleen Kennedy, Tony Gilroy, Sanne Wohlenberg, Diego Luna en Michelle Rejwan zijn uitvoerend producent. Tony Gilroy is ook de maker en showrunner.

Met actie, avontuur en spanning gefilmd tegen een filmisch landschap, gaan de eerste drie afleveringen van seizoen één exclusief in première op Disney+ op 21 september.

Bron en foto © The Walt Disney Comnpany

Vorig artikelPlanetZone TV IFA 2022 Afl 3: De kromste scherm van LG
Volgend artikelFC Twente legt beslag op eerste editie Supercup Azerion Vrouwen Eredivisie