Home Nieuws Film nieuws De nieuwste vrouwen titels te zien op Amazon Prime Video

De nieuwste vrouwen titels te zien op Amazon Prime Video

Naast de heerlijke serie Scandals, die nu al te zien is op Prime Video, zijn vanaf nu nog twee fantastische series toegevoegd op Prime Video; Homecoming en Little Fires Everywhere. Kun jij kiezen of ben je het hele weekend niet weg te slaan achter je scherm? Drie series vol spanning, geheimen en powervrouwen die je meesleuren in hun verhaal, die moet je sowieso gaan zien!

Prime Video biedt klanten in Nederland een groot assortiment aan populaire films en televisieseries, inclusief Amazon Original tv-series, de nieuwste films, lokale Nederlandse titels, kids TV, klassieke boxsets en filmreeksen… Allemaal voor een Prime lidmaatschap van €2,99 per maand zonder extra kosten

HOMECOMING SEIZOEN 2

Het tweede seizoen van Homecoming is beschikbaar vanaf 22 mei met een nieuw mysterie en een nieuwe actrice, namelijk Janelle Monáe. Haar personage wordt wakker in een roeiboot die op een meer drijft, ze herinnert zich niet hoe ze daar gekomen is en ze weet niet eens wie ze is. De zoektocht naar haar identiteit leidt haar naar het centrum van de Geist Group, het onconventionele healthcare bedrijf achter het Homecoming Initiative. Dit bedrijf helpt mensen met soortgelijke problemen als die van haar.

In het tweede seizoen verschijnt Stephan James in zijn rol als Walter Cruz. Hij herinnert zich dat er een nog verraderlijkere versie van het programma aan de gang is, net wanneer hij een nieuw leven probeert op te bouwen na de trauma’s van de oorlog en zijn behandeling bij het Homecoming Initiative. Hong Chau keert terug als Audrey Temple, de anonieme en ondergeschikte bij de Geist Group. Ze bevindt zich onverwachts een positie die zich aan de top van het bedrijf bevindt.

Andere leden van de cast voor seizoen twee zijn Oscarwinnaar Chris Cooper, als Leonard Geist de oprichter van het bedrijf, en Emmy-winnaar Joan Cusack, als Francine Bunda de excentrieke militaire vrouw. Op 28 april is de langverwachte trailer voor Homecoming seizoen 2 gereleased. 

LITTLE FIRES EVERYWHERE

Amazon Prime Video kondigt vandaag aan dat de langverwachte dramaserie Little Fires Everywhere, met Reese Witherspoon en Kerry Washington in de hoofdrol, exclusief op Prime Video zal worden gelanceerd op 22 mei. 
“Reese Witherspoon en Kerry Washington earen de drijven de kracht achter Little Fires Everywhere, zowel als getalenteerde producenten met hun productiebedrijven Hello Sunshine en Simpson Street, als geweldige acteurs,” zei Jennifer Salke, hoofd van Amazon Studios. “Samen met Liz Tigelaar hebben ze het soort opwindende, exclusieve tv-content gecreëerd waar onze klanten dol op zijn, waardoor het de perfecte titel is voor Prime Video-kijkers over de hele wereld. Er wordt enthousiast op de serie gereageerd door de fans van de bestseller roman, dus we zijn blij om het de serie beschikbaar te stellen voor Prime leden.”

“Onze kernstrategie bij Disney Television Studios is om samen te werken met het beste creatieve talent in het bedrijf en er zijn geen betere partners dan Kerry Washington, Reese Witherspoon en Liz Tigelaar,” zei Craig Hunegs, President, Disney Television Studios. “Samen met de teams van Hello Sunshine en Simpson Street brachten ze het spectaculaire boek van Celeste Ng tot leven en het heeft al miljoenen Amerikaanse kijkers geboeid. We kunnen niet wachten tot de wereldwijde leden van Amazon Prime de buitengewone ‘Little Fires Everywhere’ kunnen ervaren.”

Gebaseerd op de bestseller van Celeste Ng in 2017, volgt Little Fires Everywhere de verwevenheid van de bijna picture perfect Richardson-familie en een raadselachtige moeder en dochter die hun leven op het spel zetten. Het verhaal vertelt over de druk van geheimen, de aard van kunst en identiteit, de oerkracht van het moederschap en het gevaar om te geloven dat het volgen van de regels een ramp kan voorkomen.

De cast bestaat uit Reese Witherspoon (Elena Richardson), Kerry Washington (Mia Warren), Joshua Jackson (Bill Richardson), Rosemarie DeWitt (Linda McCullough), Jade Pettyjohn (Lexie Richardson), Jordan Elsass (Trip Richardson), Gavin Lewis (Moody Richardson), Megan Stott (Izzy Richardson), Lexi Underwood (Pearl Warren) en Huang Lu (Bebe).
De serie wordt geproduceerd door Reese Witherspoon’s Hello Sunshine, Kerry Washington’s Simpson Street en ABC Signature Studios, een onderdeel van Disney Television Studios. Liz Tigelaar (“Life Unexpected”, “Casual”) is maker, showrunner en uitvoerend producent. De serie wordt ook geproduceerd door Reese Witherspoon, Kerry Washington, Lauren Levy Neustadter, Pilar Savone en Lynn Shelton. Auteur Celeste Ng fungeert als producent. Little Fires Everywhere, geproduceerd voor Hulu in de VS, wordt wereldwijd gedistribueerd door Disney’s Direct-to-Consumer & International segment. 

Little Fires Everywhere zal exclusief beschikbaar zijn op Prime Video wereldwijd, met uitzondering van de VS, India, het Midden-Oosten, Afrika, Rusland en China. 

SCANDAL S1-7

Scandal is een Amerikaanse dramaserie met Olivia Pope (Kerry Washington) in de hoofdrol. Olivia en haar team proberen het imago van de politieke elite te beschermen. Ze moeten ervoor zorgen dat al de geheimen en schandalen niet bekend worden voor de buitenwereld. Haar team bestaat uit Harrison Wright (Columbus Short), advocaat Abby Whelan (Darby Stanchfield), detective Huck Finn (Guillermo Diaz), een hacker met een duister verleden bij een geheime militaire organisatie en nieuweling Quinn perkins (Katie Lowes). Alle zeven seizoenen zijn beschikbaar op Prime Video.


Bron Amazon