Home Nieuws Film nieuws Blue Monday: ‘Avatar: The Way of Water’ verwelkomt 1,5 miljoenste bezoeker

Blue Monday: ‘Avatar: The Way of Water’ verwelkomt 1,5 miljoenste bezoeker

v.l.n.r.: Joris Mouw (theatermanager Pathe de Munt) en Anouk Steenbeek Fotograaf: MichielTon.com

Vandaag op ‘Blue Monday’ heeft Pathé de Munt de anderhalf miljoenste bezoeker ontvangen voor ‘Avatar: The Way of Water‘. Dat gebeurde tijdens een feestelijk moment in Amsterdam.

Avatar: The Way of Water is sinds de release op 14 december 2022, dagelijks de nummer 1 film in Nederland. Vandaag, op Blue Monday, werd de anderhalf miljoenste bezoeker van de film ontvangen in Pathé de Munt. Op deze van oorsprong deprimerendste dag van het jaar, Blue Monday, werd de enthousiaste bioscoop bezoeker Anouk Steenbeek (24 jaar) uit Tiel verrast. Ze besloot vandaag, op Blue Monday, Avatar: The Way of Water te bezoeken in de Dolby Cinema zaal bij Pathé de Munt. Zij werd feestelijk ontvangen in de bioscoop en verrast met een mooie boeket bloemen en kreeg een Pathé Unlimited kaart cadeau om een heel jaar naar de bioscoop te kunnen. 

”Deze prijs is mij op het lijf geschreven, want ik ben een filmliefhebber in de breedste zin van het woord. Ik kijk veel films en ben ook altijd nieuwsgierig naar de technieken erachter”, aldus de 24-jarige Anouk Steenbeek uit Tiel. 

Anderhalf miljoen bezoekers hebben een Box office van €21,2 miljoen voor Avatar: The Way of Water gerealiseerd in Nederland. Hiermee heeft de film een hogere bioscoopomzet behaald dan de eerste film: ‘Avatar’ uit 2009. Avatar had een boxoffice van €18.95 miloen in Nederland. In slechts 5 weken tijd staat Avatar: The Way of Water op de vierde plek van de grootste film allertijden in Nederland.  Avatar: The Way of Water speelt zich af meer dan tien jaar na de gebeurtenissen van de eerste film. De film vertelt het verhaal van de familie Sully (Jake, Neytiri en hun kinderen). We zien de problemen die hen achtervolgen, de moeite die ze doen om elkaar te beschermen, de gevechten die ze voeren om in leven te blijven en de tragedies die ze doorstaan

Bron: The Walt Disney Company Fotograaf © MichielTon.com

Vorig artikelAn Lemmens, Dominique Persoone, Julie Vermeire, Andy Peelman en Sarah Mouhamou trekken verplegersuniform aan in Een Echte Job
Volgend artikelAlmere City FC haalt Belgisch jeugdinternational Milan Corryn