Home Nieuws Film nieuws Blote mannen zwepen bioscoopgangers op tijdens Ladies Night op 29 januari 

Blote mannen zwepen bioscoopgangers op tijdens Ladies Night op 29 januari 

Kleed je niet te warm aan naar de Kinepolis Ladies Night op 29 januari, want het wordt heet in de zaal. Die avond zie je namelijk de voorpremière van Onze Jongens in Miami. Lees: de wasbordjes van Jim Bakkum, Juvat Westendorp, Martijn Fischer en Malik Mohammed. Oja en vergeet je welkomstdrankje, rondje shoppen en goodiebag niet!


Na het gloeiende succes van Onze Jongens is het op woensdagavond 29 januari tijd voor deel 2 van deze hitfilm. Jorrit (Jim Bakkum) is weer single en gaat samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak, want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

Laat je verwennen

Gun jezelf en je vriendinnen een geweldige avond en kom 29 januari naar de Ladies Night. Bij binnenkomst ontvang je een heerlijk welkomstdrankje, in de bioscoop kun je accessoires, fashion en beautyproducten shoppen en er worden er prijzen verloot. Daarna bekijk je de voorpremière van de heerlijke, maar vooral sexy film Onze Jongens in Miami! Na afloop van de Ladies Night ontvang je ook nog een goodiebag. Tickets zijn nu te koop!

Ontmoet de cast

Kinepolis Jaarbeurs Utrecht voorspelt nu al de grootste Kinepolis Ladies Night ooit te hosten. In deze Kinepolis-vestiging komt namelijk de cast op bezoek. Wil je de strakke lijven in het echt zien? Kom dan naar Kinepolis Jaarbeurs Utrecht! Tickets scoor je hier!
Praktische info:

  • Wat: Ladies Night: Onze Jongens in Miami
  • Wanneer: woensdag 29 januari 2020
  • Aanvangstijd(en): verschilt per locatie
  • Start Film: verschilt per locatie
  • Speelduur: n.n.b.
  • Ticketprijs: € 14,50 (excl. toeslagen)
  • Te beleven in: Kinepolis Almere, Breda, Den Bosch, Den Helder, Dordrecht, Enschede, Emmen, Groningen, Hoofddorp, Huizen, Jaarbeurs Utrecht, Oss, Schagen en Zoetermeer