Home Nieuws Film nieuws Bloedstollende blockbusters: Tenet en 5 andere spectaculaire films van Christopher Nolan

Bloedstollende blockbusters: Tenet en 5 andere spectaculaire films van Christopher Nolan

Ook voor de filmbranche was 2020 een bewogen jaar met als lichtpuntje Tenet. De actiethriller van regisseur Christopher Nolan brak record na record en werd uitgeroepen tot de succesvolste Nolan-film ooit. Tot ieders grote spijt hebben de bioscopen wederom hun deuren moeten sluiten, maar goed nieuws: de populaire blockbuster is nu te zien vanaf je eigen bank bij Pathé Thuis

Tenet
Een geheim agent heeft als missie een derde wereldoorlog voorkomen. Een belangrijk onderdeel van de operatie is het mysterieuze sleutelwoord ‘Tenet’ waarmee hij de wereld moet zien te redden van de ondergang. Kijk Tenet vanaf €5,99 op Pathé Thuis.

Ook deze topfilms van Cristopher Nolan zijn te zien bij Pathé Thuis

The Dark Knight
Er vindt een georganiseerde misdaad plaats in Gotham City. Met de hulp van politieagent Jim Gordon en officier van justitie Harvey Dent wil Batman de bende die hier achter zit voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen ten prooi aan een opkomend meesterbrein, ‘The Joker’. Kijk The Dark Knight vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

The Dark Knight Rises
Een vervolg op The Dark Knight en tevens het laatste deel uit de Batman-trilogie. Er zijn acht jaren verstreken sinds Batman in de nacht verdween als voortvluchtige. De wet die aan werd genomen, de Den Act, zorgt voor regelmaat – tot de komst van een slinkse inbreker met een mysterieus motief. Kijk The Dark Knight Risesvanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Insomnia
Deze thriller is al bijna twintig (!) jaar oud, maar niet minder spannend. Twee rechercheurs uit Los Angeles worden naar een stad in het noorden gestuurd waar de zon niet ondergaat om de moord op een tienermeisje te onderzoeken. Kijk Insomnia vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Dunkirk
Honderdduizenden Britse en geallieerde troepen worden omringd door de vijand. Ze zitten gevangen op het strand met hun rug naar de zee gekeerd. Het lijkt een onmogelijke situatie nu de vijand hen van alle kanten heeft ingesloten. Kijk Dunkirk voor €2,99 op Pathé Thuis.

Inception
Deze klassieker kan uiteraard niet ontbreken in dit rijtje. Dom Cobb is een meesterdief, gespecialiseerd in het “stelen” van waardevolle geheimen in de droomstaat van een mens, wanneer de geest het kwetsbaarst is. Hij krijgt een nieuwe taak: niet het stelen, maar het plaatsen van een idee. Kijk Inception vanaf €2,99 op Pathé Thuis.

Het nieuwe filmaanbod vind je hier.