Home Nieuws Film nieuws Bekijk hier nu de keiharde trailer van het nieuwe seizoen van ‘Mocro...

Bekijk hier nu de keiharde trailer van het nieuwe seizoen van ‘Mocro Maffia’

© Videoland

Over precies twee weken verschijnt het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ bij Videoland. Bekijk hier de snoeiharde trailer van het langverwachte nieuwe seizoen.

In het vierde seizoen van ‘Mocro Maffia’ duurt de ruzie tussen kamp Romano en zijn rivaal Paus nog altijd voort. Romano sluit met zijn nieuwe Mexicaanse zakenpartners een deal met een Duits-Turkse clan in Düsseldorf om niet alleen Paus, maar ook zijn Colombiaanse leverancier Tia Alvarez weg te ruimen. Een ondergedoken Paus zint na zijn marteling op wraak en stuurt Tatta met een nieuwe partner richting Düsseldorf. 

Samira probeert de moord op Mo de Show weg te stoppen door verder te gaan met haar leven alsof er niets is gebeurd. Wanneer ze bij een buurtbijeenkomst de ernst van haar situatie begint in te zien, zijn de ogen van rechercheur Moussaoui al op haar gericht en zal ze hem van zich af moeten schudden. Hiervoor negeert ze haar man Taxi, met wie ze in een relatiecrisis is beland, en schakelt ze de hulp in van Tonnano. 

© VideolandNa de dood van zijn maatje Ibo en de hereniging met zijn vader, keert Komtgoed de criminele wereld die hem opslokte, de rug toe. Dit tot ongenoegen van zijn vrienden die uit zijn op wraak voor Ibo, maar ook een ongeduldige Tonnano in hun nek hebben hijgen, die op zijn beurt Komtgoed probeert te vinden vanwege een opgelopen schuld. Als de buurtgemeenschap lucht krijgt van de situatie van de jongens, worden alle zeilen bijgezet om ze uit handen van de criminele wereld te houden.

Het achtdelige vierde seizoen van de Videoland Original ‘Mocro Maffia’ is vanaf vrijdag 28 januari wekelijks te zien bij Videoland. De serie wordt geregisseerd door Victor D. Ponten en Aaron van Valen en wordt geproduceerd door Fiction Valley. Het nieuwe seizoen zal naast de andere drie seizoenen van ‘Mocro Maffia’ te zien zijn, waarvan het eerste seizoen in 2018 verscheen. Naast Mocro Maffia kent Videoland diverse succesvolle Videoland Originals waaronder de dramaseries Judas, Follow de SOA, Lieve Mama, Nieuwe Buren, Meisje van Plezier, Soof, De Twaalf van OldenheimDe Twaalf van Schouwendam, Random Shit, Zwarte Tulp en er zijn nog een aantal nieuwe series in ontwikkeling waaronder Sleepers, De Toeslagenaffaire en Familiegeheimen. Videoland, weet wat speelt.

Bron en foto © Videoland

Vorig artikelOliver Tree kondigt nieuw album aan: Cowboy Tears verschijnt 18 februari
Volgend artikel[video] Ninja Express wordt vanaf 17 januari bezorgd op Boomerang
Ik ben de eigenaar van Planetzone