Home Nieuws Film nieuws Bekijk de trailer van The King of Staten Island | 25 juni...

Bekijk de trailer van The King of Staten Island | 25 juni in de bioscoop

(from left) Scott Carlin (Pete Davidson) and Ray Bishop (Bill Burr) in The King of Staten Island, directed by Judd Apatow.

De eerste trailer van THE KING OF STATEN ISLAND is verschenen
Pete Davidson (SNL) speelt de hoofdrol in deze nieuwe film over liefde, verlies en humor op Staten Island van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin). Verder met o.a. Marisa Tomei, Steve Buscemi en Bill Burr.

THE KING OF STATEN ISLAND is de nieuwe film van regisseur Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, 40 Year Old Virgin) met Pete Davidson, bekend van Saturday Night Live. Een film over liefde, verlies en humor op Staten Island.

Scott (Pete Davidson) komt maar niet vooruit met z’n leven sinds zijn vader, die brandweerman was, overleed toen hij zeven jaar oud was. Nu hij inmiddels in de twintig is heeft hij nog weinig bereikt en lijkt zijn droom om een tattoo artiest te worden te hoog gegrepen.

Als zijn ambitieuze jongere zusje (Maude Apatow, Euphoria) naar de universiteit gaat blijft Scott alleen achter met zijn moeder (Oscarwinnaar Marisa Tomei, The Wrestler, Spider-Man: Far From Home), die als verpleegster werkt op de Eerste Hulp. Scott brengt zijn dagen door met chillen en blowen met zijn vrienden en scharrelt met zijn jeugdvriendin Kelsey (Bel Powley, The Morning Show).

Zijn moeder krijgt een relatie met een luidruchtige brandweerman genaamd Ray (Bill Burr, F is for Family) waardoor Scott gedwongen wordt eindelijk zijn verdriet onder ogen te zien en stappen kan zetten om echt te gaan leven.

Verder ook met Steve Buscemi als Papa, een gepensioneerde brandweerman en mentor van Scott, en Pamela Adlon (Better Things, Californication) als Gina, de ex van Ray.

THE KING OF STATEN ISLAND is geregisseerd door Judd Apatow (Trainwreck, Knocked Up, The 40-Year-Old Virgin). Het scenario is geschreven door Judd Apatow, Pete Davidson en Dave Sirus (SNL). De film is geproduceerd door Apatow namens Apatow Productions samen met Barry Mendel. Eerder werkten zij samen aan de films The Big Sick, Bridesmaids, This is 40, Trainwreck en Funny People. Uitvoerend producenten zijn Pete Davidson, Michael Bederman en Judah Miller.

THE KING OF STATEN ISLAND draait vanaf 25 juni in de bioscoop.  

Bron © Universal Pictures