Home Nieuws Film nieuws Bekijk de nieuwe trailer van Fast X

Bekijk de nieuwe trailer van Fast X

© Copyright 2023 Universal Studios All Rights Reserved

Not all races can be won. Op 26 april a.s. zal de kaartverkoop starten.

In FAST X zijn we getuige van de laatste hoofdstukken van een van de populairste en meest legendarische filmfranchises ter wereld. Het is de tiende film in de onverwoestbare Fast & Furious-reeks, die inmiddels al in zijn derde decennium zit.

Dom Toretto (Vin Diesel) en zijn familie zijn tijdens hun vele gewaagde missies altijd slimmer, moediger en sneller dan al hun vijanden. In FAST X gaan ze de confrontatie aan met de dodelijkste tegenstander die hun pad ooit heeft gekruist: een levensgevaarlijke vijand die opduikt uit de schaduwen van het verleden, gemotiveerd door wraakgevoelens en vastbesloten om Doms familie kapot te maken en alles en iedereen die hij liefheeft voor altijd te vernietigen.

© Copyright 2023 Universal Studios All Rights Reserved

In Fast Five uit 2011 wisten Dom en zijn team de corrupte Braziliaanse drugsbaron Hernan Reyes en zijn imperium uit te schakelen op een brug in Rio de Janeiro. Ze wisten toen niet dat Reyes’ zoon Dante (Jason Momoa, Aquaman) daarvan getuige was en de afgelopen twaalf jaar een plan heeft uitgedacht om Dom de ultieme prijs te laten betalen.

Dante zal ervoor zorgen dat Doms familie over de hele wereld verspreid raakt, van Los Angeles tot de catacomben van Rome, van Brazilië tot Londen en van Portugal tot Antarctica. Nieuwe bondgenootschappen worden gesmeed en oude vijanden maken opnieuw hun opwachting. Maar alles verandert wanneer Dom ontdekt dat zijn achtjarige zoon (Leo Abelo Perry, Black-ish) het uiteindelijke doel is van Dante’s wraak.

-FAST X wordt geregisseerd door Louis Leterrier (Clash of the Titans, The Incredible Hulk), met rollen voor terugkerende castleden Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Chris ‘Ludacris’ Bridges, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, Sung Kang, Jason Statham, John Cena en Scott Eastwood. Daarnaast zien we Oscar®-winnaressen Helen Mirren en Charlize Theron.

© Copyright 2023 Universal Studios All Rights Reserved

De film telt ook een aantal bijzondere nieuwe castleden, waaronder Oscar®-winnares Brie Larson als Tess, een corrupte vertegenwoordiger van de Agency; Alan Ritchson (Reacher) als Aimes, het nieuwe hoofd van de Agency, die niet dezelfde voorliefde voor Doms crew heeft als zijn voorganger Mr. Nobody; Daniela Melchior (The Suicide Squad) als Braziliaanse straatracer met een sterke link met Doms verleden; en de legendarische Oscar®-winnares Rita Moreno als abuelita Toretto, de oma van Dom en Mia.

FAST X wordt geproduceerd door Neal H. Moritz, Vin Diesel, Justin Lin, Jeff Kirschenbaum en Samantha Vincent. Uitvoerend producenten zijn Joseph M. Caracciolo, Jr., David Cain, Chris Morgan, Amanda Lewis en Mark Bomback.

FAST X draait vanaf 17 mei a.s. alleen in de bioscoop.
In 2D, 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema & ScreenX.


FastAndFurious.nl
#FastX

Bekijk hieronder de nieuwe trailer van FAST X

Bron en foto © Universal Pictures