Home Nieuws Film nieuws Amazon Prime Video lanceert de trailers van de nieuwe Welcome To The...

Amazon Prime Video lanceert de trailers van de nieuwe Welcome To The Blumhouse series

© Amazon Prime Video

Bingo Hell 
1 oktober 2021

Wanneer een duister figuur de bewoners van een lage-inkomensgemeenschap bedreigt, probeert een pittige bejaarde hem te stoppen in Bingo Hell; een griezelig originele horrorfilm met een duivels grappige twist. Nadat de 60-jarige buurtactiviste Lupita (Adriana Barraza) ontdekt dat haar geliefde bingohal is overgenomen door een mysterieuze zakenman genaamd Mr. Big (Richard Brake), verzamelt ze haar oudere vrienden om terug te vechten tegen de raadselachtige ondernemer. Maar wanneer haar oude buren onder gruwelijke omstandigheden dood worden aangetroffen, ontdekt Lupita plotseling dat gentrificatie nog wel het minste van haar problemen is. Iets angstaanjagends heeft zich gevestigd in de rustige wijk Oak Springs, en met elke nieuwe schreeuw van “Bingo!” valt een ander slachtoffer ten prooi aan zijn duivelse aanwezigheid. Naarmate de geldprijzen stijgen en het aantal lijken toeneemt, moet Lupita het beangstigende besef onder ogen zien dat dit spel echt een spel is waarbij er maar één winnaar is.


Geregisseerd door: Gigi Saul Guerrero
Geschreven door: Shane McKenzie, Gigi Saul Guerrero, Perry Blackshear
Met in de hoofdrollen: Adriana Barraza, L. Scott Caldwell, Richard Brake en Joshua Caleb Johnson
Uitvoerend geproduceerd door: Jason Blum, Lisa Bruce, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Raynor Shima en Lauren Downey

Black as Night
1 oktober 2021

Een inventief tienermeisje laat haar kindertijd achter zich wanneer ze de strijd aangaat met een groep dodelijke vampiers in Black as Night, een actie-horror met een sterk sociaal geweten en een bijtend gevoel voor humor. Vijftien jaar nadat de orkaan Katrina New Orleans verwoestte, laat een nieuwe dreiging zijn sporen na in New Orleans in de vorm van doorboringswonden in de kelen van de kwetsbare ontheemde bevolking van de stad. Wanneer haar drugsverslaafde moeder het laatste slachtoffer wordt van de vampieren, zweert de 15-jarige Shawna (Asjha Cooper) om de score gelijk te trekken. Samen met drie betrouwbare vrienden smeedt Shawna een gewaagd plan om het landhuis van de vampieren in het historische French Quarter te infiltreren, hun leider te vernietigen en zijn volgelingen terug te brengen naar hun menselijke vorm. Maar het doden van monsters is geen gemakkelijke taak, en al snel komen Shawna en haar team terecht in een eeuwenoud conflict tussen strijdende vampier groepen, elk vechtend om New Orleans als hun permanente thuis te claimen.


Geregisseerd door: Maritte Lee Go
Geschreven door: Sherman Payne
Met in de hoofdrollen: Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Mason Beauchamp, Abbie Gayle, Craig Tate en Keith David
Uitvoerend geproduceerd door: Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Maggie Malina en Guy Stodel

Madres
8 oktober 2021

Beto en Diana, een jong Mexicaans-Amerikaans koppel dat hun eerste kind verwacht, verhuizen naar een klein stadje in het Californië in de jaren ’70 waar Beto een baan aangeboden heeft gekregen als manager van een boerderij. Geïsoleerd van de gemeenschap en geplaagd door verwarrende nachtmerries, onderzoekt Diana de vervallen bedrijfsranch waar ze verblijven. Ze vindt een gruwelijke talisman en een doos met de bezittingen van de vorige bewoners. Haar ontdekkingen leiden haar naar een waarheid die veel vreemder en angstaanjagender is dan ze ooit had kunnen denken.


Geregisseerd door: Ryan Zaragoza
Geschreven door: Marcella Ochoa & Mario Miscione
Met in de hoofdrollen: Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn Gonzalez, Kerry Cahill, en Elpidia Carrillo
Uitvoerend geproduceerd door: Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sanjay Sharma en Matthew Myers

The Manor
8 oktober 2021

Een kwaadaardige kracht aast op de bewoners van een slaperig verzorgingstehuis in The Manor, een gotisch verhaal over terreur met een moderne twist. Wanneer een lichte beroerte haar vermogen om voor zichzelf te zorgen vermindert, verhuist Judith Albright (Barbara Hershey) naar Golden Sun Manor, een verzorgingstehuis met een voortreffelijke reputatie. Maar ondanks de beste inspanningen van het personeel, en een ontluikende vriendschap met medebejaarde Roland (Bruce Davidson), overtuigen vreemde voorvallen en nachtmerrie-achtige visioenen Judith ervan dat een duistere aanwezigheid rondwaart op het enorme landgoed. Als de bewoners op mysterieuze wijze beginnen te sterven, worden Judiths waarschuwingen afgedaan als fantasie. Zelfs haar toegewijde kleinzoon Josh (Nicholas Alexander) denkt dat haar angsten het gevolg zijn van dementie, en niet van demonen. Met niemand die haar wil geloven, moet Judith ofwel ontsnappen uit de beslotenheid van het landhuis, of het slachtoffer worden van het kwaad dat erin leeft.

Geschreven en geregiseerd door: Axelle Carolyn
Met in de hoofdrollen: Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett en Katie Amanda Keane
Uitvoerend geproduceerd door: Jason Blum, Jeremy Gold, Marci Wiseman, Lisa Bruce, Sandy King en Richard J Bosner

Bron en foto © amazon