Home Nieuws Film nieuws Amazon Original Series ‘With Love’ gaat17 december in première op Prime Video

Amazon Original Series ‘With Love’ gaat17 december in première op Prime Video

© Amazon Video prime

Seizoen één van de romantische komedie With Love gaat vrijdag 17 december in première op Prime Video. Het eerste officiële beeldmateriaal is nu beschikbaar. De Amazon Original serie met vijf afleveringen zal wereldwijd exclusief beschikbaar zijn op Amazon Prime Video.

With Love is een romantische komedie van een uur per aflevering, geschreven en gemaakt door Gloria Calderón Kellett, die broer en zus Lily en Jorge volgt, die op een missie zijn om liefde te vinden. Elk van de vijf afleveringen speelt zich af tijdens een andere feestdag gedurende het jaar. Lily, Jorge en de Diaz familie worden gevolgd in de loop van 12 maanden terwijl ze de hoogte- en dieptepunten van het leven ervaren. In de serie spelen Emeraude Toubia als “Lily Diaz,” Mark Indelicato als “Jorge Diaz Jr.,” Rome Flynn als “Santiago Zayas,” Desmond Chiam als “Nick Zhao,” Vincent Rodriguez als “Henry,” Isis King als “Sol Perez,” Todd Grinnell als “Dr. Miles Murphy,” Constance Marie als “Beatriz Diaz,” en Benito Martinez als “Jorge Diaz Sr.”

With Love is gemaakt en geproduceerd door Gloria Calderón Kellett en geproduceerd door Kellett’s productiebedrijf, GloNation, en Amazon Studios.

Bron en foto © Amazon Video prime

Vorig artikelHotel Transylvania: Transformania exclusief naar Amazon Prime Video
Volgend artikelJeugdjournaal zoekt verslaggeverstalent