Home Nieuws Film nieuws 1 miljoen bezoekers voor The Super Mario Bros. Movie

1 miljoen bezoekers voor The Super Mario Bros. Movie

© Copyright 2022 Nintendo and Universal Studios

Het afgelopen weekend heeft THE SUPER MARIO BROS. MOVIE een nieuwe mijlpaal bereikt. De film heeft wereldwijd een recette van maar liefst $ 1 miljard behaald. Dit is de eerste film dit jaar die zoveel heeft opgebracht heeft. Lees hier meer over de wereldwijde resultaten.

Vandaag, maandag 1 mei, is de miljoenste bezoeker van THE SUPER MARIO BROS. MOVIE feestelijk verwelkomd in Pathé Ypenburg. De film heeft sinds de release op 6 april jl. al meerdere records verbroken en is op dit moment de populairste film in de Nederlandse bioscopen. De miljoen bezoekers hebben inmiddels gezorgd voor een opbrengst van ruim € 12 miljoen in Nederland. Momenteel is THE SUPER MARIO BROS. MOVIE op drie films na de grootste Universal film ooit in Nederland. Op Minions en Frozen 2 na is de film daarnaast de best scorende animatiefilm ooit in Nederland.

© Universal; PicturesDe familie Ramnares uit Leidschenveen werd in Pathé Ypenburg verrast met het bericht dat zij de miljoenste bezoeker van de film zijn. Het gezin werd welkom geheten door theatermanager Bart van den Boom. De miljoenste bezoeker werd in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen en een Pathé Unlimited jaarabonnement.

Doron Kurz, Commercieel Directeur, Pathé Theatres B.V.:
“THE SUPER MARIO BROS. MOVIE doet het sinds de release erg goed bij Pathé en is ook deze meivakantie de nummer één film. Het is echt een familiefilm, met veel herkenbaarheid voor jong en oud. De ultieme film om te bekijken in de Relax Seats van Pathé Ypenburg en daarom zijn we er ook extra ook trots op dat we de miljoenste bezoeker van THE SUPER MARIO BROS. MOVIE in deze gloednieuwe bioscoop mogen ontvangen.”

© Copyright 2022 Nintendo and Universal Studios

SUBCATCH & EARCATCH

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE is de eerste Amerikaanse film die in Nederland nu ook toegankelijk is voor doven en slechthorenden met speciale ondertiteling via de Subcatch app voor zowel de Nederlands gesproken versie als de Engels gesproken versie. De bezoeker kan de Subcatch app downloaden en de film selecteren in de app met de bijbehorende ondertiteling. Subcatch zorgt ervoor dat de ondertiteling wordt afgespeeld en precies gelijk loopt met wat er in de film te horen is. Behalve de dialogen worden ook de muziek en geluidseffecten beschreven in de ondertiteling. Lees hier meer.

Voor mensen met een visuele beperking, is er Nederlandse en Engelse audiodescriptie (voor de desbetreffende versies) beschikbaar in de Earcatch app. Lees hier meer.

Illumination en Nintendo brengen een nieuwe animatiefilm uit gebaseerd op de wereld
van Super Mario Bros. De hoofdrollen worden ingesproken door o.a. Chris Pratt (Mario), Anya Taylor-Joy (Princess Peach), Charlie Day (Luigi) en Jack Black (Bowser).

THE SUPER MARIO BROS. MOVIE draait vanaf nu exclusief in de bioscoop.
In de originele en Nederlands gesproken versie.
Ook in 3D, 4D, IMAX, Dolby Cinema & Laser ULTRA.


SuperMarioBrosFilm.nl
#SuperMarioMovie

Bron en foto © Universal Pictures

Vorig artikelDe Ronde van Italië live te volgen bij VTM: Schrijft Remco Evenepoel de Giro op zijn naam?
Volgend artikel[Video] Eerste blik op nieuwe Metejoor docu-reeks ‘Met De Joris’