Home Nieuws Discover your trail met The North Face

Discover your trail met The North Face

©The North Face

De nieuwe Discover Your Trail-campagne van The North Face is ontworpen om iedereen aan te moedigen om erop uit te trekken en de trails om zich heen te verkennen – want trail is er voor iedereen, ongeacht welk pad je volgt of hoe je het volgt.

Om ontdekkingsreizigers te helpen hun pad te ontdekken, is The North Face een samenwerking aangegaan met Strava om wandelaars, hardlopers en trekkers aan te moedigen van 14 maart tot 10 april 100 km af te leggen, waarbij ze al gaande hun vooruitgang kunnen bijhouden!

De campagne omvat drie collecties, elk met een aangepaste uitrusting om op pad te gaan, waaronder:
Hike
Flight
Trailrunning

De Hike-collectie is ontworpen om de universele voordelen van het vinden van je eigen pad te belichten, of je doel nu is om eenzaamheid te vinden, of om contact te maken met de gemeenschap. Dit is het debuut van de vernieuwde VECTIV Fastpack Mid Futurelight-schoen, The North Face’s meest gedempte wandelschoen voor lange dagen waarin je het buitenleven ontdekt.

De Flight-serie omvat een aantal van de meest technische stukken van The North Face tot nu toe, waarmee zowel atleten als beginnende avonturiers zichzelf kunnen pushen in de diepten van de natuur. De Flight-collectie omvat de opvallende nieuwe kleuraccenten van de bestseller Lightriser Wind-jas, de Flight VECTIV en de Weightless Tank. De stukken beschikken over een hoog niveau van ademend vermogen en duurzaamheid, terwijl ze de lichaamstemperatuur reguleren voor de koudste dagen en de rotsachtigste trails.

De Trailrunning-collectie eert trailrunners op hun best. De innovatieve designs zijn geïnspireerd door een aantal van de meest iconische trails die The North Face- atleten blijven inspireren. Het First Dawn Packable Jacket, het Sunriser T-shirt met korte mouwen en de VECTIV Enimus zorgen voor comfort zodat je de schoonheid en sereniteit van trailrunning ten volle kunt ervaren.

Bron en foto: ©The North Face