Home Nieuws Jongeren Ook versoepelingen coronamaatregelen bij het CBR

Ook versoepelingen coronamaatregelen bij het CBR

© CBR

Vanaf zaterdag 25 september versoepelt het kabinet de coronamaatregelen. Daarmee kan het CBR gaan opbouwen richting een normale dienstverlening.

Vanaf zaterdag 25 september versoepelt het kabinet de coronamaatregelen. Dit betekent dat de anderhalve meter maatregel vervalt. Daarmee kan het CBR gaan opbouwen richting een normale dienstverlening. Vanaf 25 september mogen meer kandidaten voor het theorie-examen tegelijk in een ruimte hun examen doen. Kandidaten en bezoekers hoeven ook geen mondkapje meer te dragen in de examenlocaties. En ook mogen instructeurs vanaf maandag 4 oktober weer meerijden met de tussentijdse toetsen, RIS- en faalangstexamens.

De examens en toetsen in de auto blijft CBR afnemen met een mondkapje. En het ontvangen van meer theoriekandidaten bouwen we ook stapsgewijs op. De locaties zijn toegankelijk voor kandidaten en niet voor begeleiders zodat het er niet te druk wordt.

Sinds de herstart eind april zijn de openingsdagen voor theorie-examens bijna verdubbeld. Daardoor konden ruim 460.000 theorie-examens worden gedaan. Doordat CBR weer naar vollere zalen gaan verwachten we dat de wachttijd voor een theorie-examen korter zal worden.

Bron en foto CBR

Vorig artikel[video] Larissa op zoek naar ware liefde in Celebrity Matchmakers
Volgend artikelEdwin van der Sar en Stefan Stasse presenteren finale ‘Ajax Radio Top 100’
Ik ben de eigenaar van Planetzone